Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 40 of 97

Thread: Pro Forum - Residential getting "502 Bad Gateway"

  1. #21
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    23,302
    Post Likes
    Quote Originally Posted by rundawg View Post
    Respectful question : Have you checked it from some other computer (not yours) away from where you are now?

    And yes, I checked it :25 mins prior to your post.
    X 2

  2. #22
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    295
    Post Likes
    i've tried multiple devices and multiple browsers, yes. I still can't replicate it.

  3. #23
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    23,302
    Post Likes
    Go figure right 🤔

  4. #24
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    798
    Post Likes
    I can get to the thread in there about this problem by clicking on the link in the "Last Post" section on the right. Just not letting get to the list of threads when I click on the main forum link of the left. Not sure if that helps shed any light on what could be going on.

  5. #25
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Virginia
    Posts
    13,272
    Post Likes
    Thread Starter
    Quote Originally Posted by Robb M. View Post
    i've tried multiple devices and multiple browsers, yes. I still can't replicate it.
    Bummer!!

    It sounds like there are several of us with this problem, so do you have any suggestions on how we can further troubleshoot this from our end?

    Also, can you explain why it works on my iPhone, but not my computer?

    Again, thanks for continuing to work with us “troublemakers” on this issue.

  6. #26
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Dayton Oh
    Posts
    3,594
    Post Likes
    I too am getting the same message. But only on the Pro Residential forum.

  7. #27
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Virginia
    Posts
    13,272
    Post Likes
    Thread Starter
    Robb: Another question and please don’t laugh at me because I’m the furthest thing from an “IT guy”.

    Have you tried to access this specific forum from outside your internal workplace network?

  8. #28
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    19,210
    Post Likes
    Has anyone with issues tried it with a different ip provider (hotspot).
    You can hotspot your phone to your PC (if it works on your phone)
    Then give it a shot
    Also you can delete individual cookies in alot of browsers if you don't want to clear them all.. Just type in the site name in the cookie cleaning area and wipe out all that that list for this site.
    If no joy... At least they have more to go on.
    You guys could also just download a random browser.. so they know it's not a cache or cookie issue.

  9. #29
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    697
    Post Likes
    Add me to the list with same issue

  10. #30
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Virginia
    Posts
    13,272
    Post Likes
    Thread Starter
    Quote Originally Posted by Missouri Guy View Post
    Has anyone with issues tried it with a different ip provider (hotspot).
    You can hotspot your phone to your PC (if it works on your phone)
    Then give it a shot
    Also you can delete individual cookies in alot of browsers if you don't want to clear them all.. Just type in the site name in the cookie cleaning area and wipe out all that that list for this site.
    If no joy... At least they have more to go on.
    You guys could also just download a random browser.. so they know it's not a cache or cookie issue.
    I have deleted just about everything possible on my computer, moved to different networks, changed States (Virginia to Georgia), swapped computers and IP addresses, and still have the same problem.

    The only place it works for me is on my iPhone, but if I select “desktop website” on my iPhone, the problem returns.
    Instead of learning the tricks of the trade, learn the trade.

  11. #31
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    30,220
    Post Likes
    Are you 100% up to date on all the updates for your Mac?

    PHM
    -------


    Quote Originally Posted by rundawg View Post
    I posted this in the Pro forum, but seems "DAD" wants issues posted here - so I will do it again.

    "Pro Forum - Residential" for me (using a Mac), both Safari and Firefox browsers, will not open (receive the "502 Bad Gateway- nginx" error).

    Using my iPhone, it works as advertised, but if I select "Request Desktop Website" on my iPhone search bar, I get the same "502 Bad Gateway- nginx" when trying to access "Pro Forum - Residential".

    All Cache has been cleared on my computer - same result.
    PHM
    --------
    The conventional view serves to protect us from the painful job of Thinking

  12. #32
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Virginia
    Posts
    13,272
    Post Likes
    Thread Starter
    Quote Originally Posted by Poodle Head Mikey View Post
    Are you 100% up to date on all the updates for your Mac?

    PHM
    -------
    I have deleted just about everything possible on my computer, moved to different networks, changed States (Virginia to Georgia), swapped computers (Mac and PC, both mine and other peoples), and still have the same problem.

    It is not an update issue.

    The only place it works for me is on my iPhone, but if I select “desktop website” on my iPhone, the problem returns.
    Instead of learning the tricks of the trade, learn the trade.

  13. #33
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Clearwater, Florida
    Posts
    1,709
    Post Likes
    I got the same problem.

  14. #34
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    19,210
    Post Likes
    Quote Originally Posted by rundawg View Post
    I have deleted just about everything possible on my computer, moved to different networks, changed States (Virginia to Georgia), swapped computers (Mac and PC, both mine and other peoples), and still have the same problem.

    It is not an update issue.

    The only place it works for me is on my iPhone, but if I select “desktop website” on my iPhone, the problem returns.
    I just replicated the problem with desktop version on my Android..I deleted the cookies to the site...tried again and won



    Sent from my LM-Q710.FG using Tapatalk
    ...

  15. #35
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Virginia
    Posts
    13,272
    Post Likes
    Thread Starter
    Quote Originally Posted by Missouri Guy View Post
    I just replicated the problem with desktop version on my Android..I deleted the cookies to the site...tried again and won
    Thanks, but I have tried that same thing on my iPhone and lost - still doesn't work.
    Instead of learning the tricks of the trade, learn the trade.

  16. #36
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    19,210
    Post Likes
    Those are the settings within chrome.
    Click all sites.. type in HVAC and this site will pop up delete those cookies

    Sent from my LM-Q710.FG using Tapatalk
    ...

  17. #37
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    19,210
    Post Likes
    Quote Originally Posted by rundawg View Post
    Thanks, but I have tried that same thing on my iPhone and lost - still doesn't work.
    Saw this after my last post.
    Do you have chrome on the iPhone to try...it could be browser specific (Safari)
    Which would show it hasn't actually deleted the data.



    Sent from my LM-Q710.FG using Tapatalk
    ...

  18. #38
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Virginia
    Posts
    13,272
    Post Likes
    Thread Starter
    Quote Originally Posted by Missouri Guy View Post
    Saw this after my last post.
    Do you have chrome on the iPhone to try...it could be browser specific (Safari)
    Which would show it hasn't actually deleted the data.
    No I don't. The bottom line to all this is, I don't want to use my iPhone to access the Pro Residential forum even if it worked, I want to use my computer, where all my files reside.
    Instead of learning the tricks of the trade, learn the trade.

  19. #39
    Join Date
    May 2004
    Posts
    14,070
    Post Likes

  20. #40
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Virginia
    Posts
    13,272
    Post Likes
    Thread Starter
    Quote Originally Posted by Dad View Post
    Our priority right now is fixing the email system

    Thanks for being patient.
    No problem. I completely understand, no pressure from my end.

    Time will get it all resolved.

    Even with the problems, it’s great to be back to the old format.

  21. Likes crazzycajun, BBeerme liked this post.
Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •