Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 54 of 54

Thread: iManifold APP 2.0 RELEASING NOVEMBER 15!

  1. #41
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    8
    Post Likes
    Krazy do you think that a profile is loaded in the back ground ? Like demo mode. I didnt find a way to clear that yet?

  2. #42
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    8
    Post Likes
    I see what you mean the gauges are populated with target zones but no info is entered, I bet it’s target sub cool and super heat in the profile???

  3. #43
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    michigan
    Posts
    375
    Post Likes
    Quote Originally Posted by Ajhvac73 View Post
    Krazy do you think that a profile is loaded in the back ground ? Like demo mode. I didnt find a way to clear that yet?
    It does automatically select a profile. I think when you turn on the app is should not automatically select a profile. Should have to select if you want one. But even if I want a profile it still gives me false targets from data that doesn't exist. The old app wouldn't give you targets without the correct data to use for the target.

  4. #44
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Palmetto, Florida
    Posts
    58
    Post Likes
    Hello all,

    In the previous app there was a bit of confusion on some gathered data. It seemed as though 0, blank or dashes were an issue as well as how to select a profile and see the targets. As a result, we have implemented these functionalities so that everyone can get a better understanding as our stats indicate that users have spent a lot of their time to understand the normal use case. The new app does not have to be told directly to switch on the targets and profile. Techs should be able to look at the targets and understand the target even if there is no return air. This will give the indication that the target is so far off that either the probe is off/not mapped/ or no manual data is entered. Anything that is blank is actually 0 and we applied this change to accommodate user request that they do not want to delete the 0 every time they make a manual entry. If you are connected to an iManfiold the data is filled automatically.

  5. #45
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    michigan
    Posts
    375
    Post Likes
    I would like to see temp split in the trending options like the old app. Please and thank you. It's nice that the trending has options again.

  6. #46
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    michigan
    Posts
    375
    Post Likes
    I noticed today while checking a air source heat pump in heating mode and no strap hooked up for suction line temp the app still shows a superheat reading. I verified nothing set for suction line temp. The app shows blank for suction line temp but still shows a superheat.

  7. #47
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Ellicottville NY
    Posts
    150
    Post Likes
    Thread Starter
    Quote Originally Posted by kra2y View Post
    I would like to see temp split in the trending options like the old app. Please and thank you. It's nice that the trending has options again.
    Thanks, we will put that on the list!

  8. #48
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Ellicottville NY
    Posts
    150
    Post Likes
    Thread Starter
    Quote Originally Posted by kra2y View Post
    I noticed today while checking a air source heat pump in heating mode and no strap hooked up for suction line temp the app still shows a superheat reading. I verified nothing set for suction line temp. The app shows blank for suction line temp but still shows a superheat.
    Thank you, we'll; check that out and get back with you.

  9. #49
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Chicago area
    Posts
    11,888
    Post Likes
    I would like to see multi circuit mode with an option for different refrigerants per circuit. for units that have been partially retrofitted, and also for multi tasking multiple units at once.

  10. #50
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Ellicottville NY
    Posts
    150
    Post Likes
    Thread Starter
    Quote Originally Posted by heatingman View Post
    I would like to see multi circuit mode with an option for different refrigerants per circuit. for units that have been partially retrofitted, and also for multi tasking multiple units at once.
    Thanks, will look into that to see what it will take to get that done.

  11. #51
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    michigan
    Posts
    375
    Post Likes
    I would like to see temp split available as an option in the trending list please. Also could realy use higher refresh rate for the wireless pressure probes. They are unusable to see where fan cyclers are running or to set a adjustable fan cycler. The refresh rate for the wireless pressure probes is somewhere around 2 seconds or so wich is better for battery but give us an option to temporarily go high refresh rate like 0.1 Seconds?

  12. Likes heatingman liked this post.
  13. #52
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    At The Point Of No Return
    Posts
    17,283
    Post Likes
    Anywhere there is a live numerical measurement that reads out to the tenths or hundreds and there ends up being a zero the place disappears not displaying the zero then recenters the measurement on the screen. Totally annoying.

  14. #53
    Join Date
    May 2016
    Location
    Tulsa
    Posts
    52
    Post Likes
    Ever since the new app came out it will show everything connected and running, then all of the values black out for 20 seconds and then come back. This happens like every 5 minutes and is completely useless especially with the poor refresh rate of the probes now.

  15. #54
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Oklahoma
    Posts
    6
    Post Likes

    iManifold Application 2.1.14

    Quote Originally Posted by Hollywood88 View Post
    Ever since the new app came out it will show everything connected and running, then all of the values black out for 20 seconds and then come back. This happens like every 5 minutes and is completely useless especially with the poor refresh rate of the probes now.
    Hollywood88: Thanks for your post, wow working at 1:00am, now that's dedication. iManifold has looked into the registered account for this email, and noticed that it has not been logged into for a while. We also noticed that no calls for iManifold support have been logged for quite some time, or this issue. If you are using another email to log in to the application, please advise. the customer support # (716) 699-2031, then select option 1.

    iManifold has not been able to duplicate the issue as described in your post.

    First suggestion would be to update your smart device if it hasn't been already, then update the application to version 2.1.14 through the Android or Apple play store. Then turn off your smart device completely to clear the cache & RAM. Then connect to your iManifold system.

    I am currently hooked up to a 4 circuit system with my iConnect for the last hour, not finding issue as described.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •