Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Connecticut
    Posts
    1,162
    Post Likes

    Siemens Workbench Platform Daemon

    My Siemens Workbench 4.7 platform daemon is stuck in startup and will not run. When I run the daemon from the start menu it says installed successfully but I cannot transfer a station to the local host. Anybody seen this?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Connecticut
    Posts
    1,162
    Post Likes
    Thread Starter
    Finally got it working. Had to manually run the daemon from the console. When I try to transfer a station to my local host so I can run it on my PC, I get this error. Any ideas?

    Transfer failed.
    com.tridium.platform.daemon.DaemonResponseExceptio n: Request to platform daemon at localhost failed:
    bad return code to commit file instance
    at com.tridium.platform.daemon.DaemonFileUtil.transfe r(DaemonFileUtil.java:650)
    at com.tridium.install.InstallScenario.commit(Install Scenario.java:1270)
    at com.tridium.platDaemon.ui.stationtransfer.FinalSte p.run(FinalStep.java:341)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)

  3. #3
    Join Date
    Oct 2019
    Location
    London
    Posts
    6
    Post Likes

    Same Issue

    Quote Originally Posted by The Reaper View Post
    Finally got it working. Had to manually run the daemon from the console. When I try to transfer a station to my local host so I can run it on my PC, I get this error. Any ideas?

    Transfer failed.
    com.tridium.platform.daemon.DaemonResponseExceptio n: Request to platform daemon at localhost failed:
    bad return code to commit file instance
    at com.tridium.platform.daemon.DaemonFileUtil.transfe r(DaemonFileUtil.java:650)
    at com.tridium.install.InstallScenario.commit(Install Scenario.java:1270)
    at com.tridium.platDaemon.ui.stationtransfer.FinalSte p.run(FinalStep.java:341)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)
    I have the Exact same issue, Did you manage to resolve it? We have the Daemon running and even tried new Certificates.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    U.S.A.
    Posts
    211
    Post Likes
    I'm getting that same error. Did you resolve your error? I can copy other stations successfully but not this one in particular.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Connecticut
    Posts
    1,162
    Post Likes
    Thread Starter
    Quote Originally Posted by tuncos View Post
    I'm getting that same error. Did you resolve your error? I can copy other stations successfully but not this one in particular.
    It seems to only happen when it's a station that I didn't create. I ended up rebuilding it on my PC and the problem went away.

  6. Likes tuncos liked this post.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Contracting Business
HPAC Engineering
EC&M
CONTRACTOR