Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    May 2019
    Location
    East Coast
    Posts
    12
    Post Likes

    EasyIO FW-08V Communications Error Out of the Box

    I just bought an EasyIO FW-08V VAV controller to play with. When I powered it up the first time, the red ERR light started flashing and my laptop network adapter shows cable unplugged even though I have a known good CAT5 cable connecting the two. I tried power failing it, pushing the reset button, and connecting through a switch. All attempts have failed.

    Am I doing something wrong or did I get a bad one right out of the box?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    CA
    Posts
    18
    Post Likes

    Cool FW Restore

    Here ya go bud I've had the same issues before.
    Attached Images Attached Images

  3. #3
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    CA
    Posts
    18
    Post Likes
    go to page 23

  4. #4
    Join Date
    May 2019
    Location
    East Coast
    Posts
    12
    Post Likes
    Thread Starter
    Many thanks for the PDF. I was hoping not to have to wipe the thing since it's the very first one. I want to get a feel for how it's supposed to be set up. Does EasyIO make the VAV application available to reload?

  5. #5
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    CA
    Posts
    18
    Post Likes

    FW VAV APP

    Yes they do go ahead and register at the website I've attached and you'll have to setup a dropbox account.


    http://www.easyio.pro

  6. #6
    Join Date
    May 2019
    Location
    East Coast
    Posts
    12
    Post Likes
    Thread Starter
    Awesome! Thanks so much for the help.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •