Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5
    Post Likes

    Daikin vrv 3 code UH

    Hey guys,

    Got new systrm never ranned. Giving me UH error code. Anyone had this issue before? And maybe a solution on how to fix it.

    Thank you

  2. #2
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Medford, N.Y.
    Posts
    6,200
    Post Likes
    Don't these systems require a
    "test & Commissioning" procedure????

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Long Island NY
    Posts
    940
    Post Likes
    Make sure all the fan coils have power. Something isn't communicating with the CU.

    Sent from my SM-G965U using Tapatalk

  4. #4
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5
    Post Likes
    Thread Starter
    Quote Originally Posted by TechmanTerry View Post
    Don't these systems require a
    "test & Commissioning" procedure????
    It wont let me even do the commissioning, h2p wont stop blinking

  5. #5
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5
    Post Likes
    Thread Starter
    Checked it, got power

  6. #6
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Yucaipa, California
    Posts
    22
    Post Likes
    Quote Originally Posted by Jettinvr6sc View Post
    Make sure all the fan coils have power. Something isn't communicating with the CU.

    Sent from my SM-G965U using Tapatalk
    Definitely lost coms somewhere. If this system hasn't run before the work may not be completed? Maybe check prints or daikin design sheet if available to see how many units you should have and cross reference with units you do have. The control loop is a daisy chain so you should have more than one unit affected. Probably a block of units so start at the first and last ones throwing code and work backwards. This system should definitely be commissioned by the installing contractors so you may bypass all of this and make a warranty call. Daikin will force them to come out and finish the job under threat of losing privilege of carrying the product if worse comes to worse. Basically, if it's new and doesn't work they should fix it.

  7. Likes gel1ym liked this post.
  8. #7
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5
    Post Likes
    Thread Starter
    Quote Originally Posted by vfdgeek View Post
    Definitely lost coms somewhere. If this system hasn't run before the work may not be completed? Maybe check prints or daikin design sheet if available to see how many units you should have and cross reference with units you do have. The control loop is a daisy chain so you should have more than one unit affected. Probably a block of units so start at the first and last ones throwing code and work backwards. This system should definitely be commissioned by the installing contractors so you may bypass all of this and make a warranty call. Daikin will force them to come out and finish the job under threat of losing privilege of carrying the product if worse comes to worse. Basically, if it's new and doesn't work they should fix it.
    Got it commissioned guys. Sorry for the late update. Comm wire was busted on purpose by prev contractor

    Sent from my SM-N950U using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •