Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Connecticut
    Posts
    1,150
    Post Likes

    Johnson Controls VSD Series II Micro Drive Issue

    I replaced some 230v 3ph 7.5 hp VFD's on some AAON RTU's today. Everything went well and the RTU's are running fine but when I kill the disconnect and restore power, the VFD doesn't start even though my run contact on the drive is made. If I disconnect the wire and reconnect it, the VFD ramps normally. Any ideas? TIA.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    9
    Post Likes

    Auto Reset

    Quote Originally Posted by The Reaper View Post
    I replaced some 230v 3ph 7.5 hp VFD's on some AAON RTU's today. Everything went well and the RTU's are running fine but when I kill the disconnect and restore power, the VFD doesn't start even though my run contact on the drive is made. If I disconnect the wire and reconnect it, the VFD ramps normally. Any ideas? TIA.
    Check your automatic reset parameters. P2.8.2.1 to 13 1-5 set up the AR function and 6-10 let you deside which faults you want to allow to reset automatically. On my drives I usually enable AR for all faults because there isn't much downside on our equipment.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Connecticut
    Posts
    1,150
    Post Likes
    Thread Starter
    Thanks Bill. I'll give that a try.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •