Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 14 to 16 of 16
  1. #14
    Join Date
    May 2006
    Posts
    737
    Post Likes

    DId you get this working?

    Quote Originally Posted by metasystech View Post
    apparently i can only post one picture.

    https://photos.google.com/photo/AF1Q...ECpg3P5smskWCA
    One thing to note, you must be at version 8 or higher for it to work as Remote Field Bus. And have version 10.2 of CCT. And last if you are using the router under 10 JCI controllers, there is a patch coming up to support this. We've found a problem which causes the device to go offline if we have only 1 or 2 devices connected to the RFB.

    I you still are having issues - repost and I'll provide you with a word doc which we created on how to get this working.

  2. #15
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    South Florida
    Posts
    61
    Post Likes
    Thread Starter
    I have seen others say 8.0 also however it was new for 7.0 Now maybe it didn't work as promised (not like jci would do that)!

    http://cgproducts.johnsoncontrols.co...w+7.0+metasys+

  3. #16
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    418
    Post Likes
    It should work at 7.0, in fact it should be in there at 6.5, it was just un documented at that point.
    I couldn’t get to any of those links.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor MagazineThe place where Electrical professionals meet.