Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    New York
    Posts
    1,095
    Post Likes

    New Tapatalk Issue

    I'm getting notifications from Tapatalk on my android phone but when I go to open a thread, I get a network error. I cannot open any threads.
    -----Stop, step back, relax and have another go at it.-----

  2. #2
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    New York
    Posts
    1,095
    Post Likes
    Thread Starter
    Update.
    There was an update for Tapatalk, needed to log in to forum. Cant log in..
    -----Stop, step back, relax and have another go at it.-----

  3. #3
    Join Date
    May 2004
    Posts
    13,157
    Post Likes

  4. #4
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    New York
    Posts
    1,095
    Post Likes
    Thread Starter
    Quote Originally Posted by Dad View Post
    I can reproduce and am looking for answers.
    Thank you!
    -----Stop, step back, relax and have another go at it.-----

  5. #5
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Billington Heights, NY
    Posts
    20,923
    Post Likes
    I just updated 5 mins ago. Now I'm posting here with tapatalk.

    Sent via ESP...

  6. #6
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    New York
    Posts
    1,095
    Post Likes
    Thread Starter
    It's back up and running!
    -----Stop, step back, relax and have another go at it.-----

  7. #7
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Port St. Lucie, Fl
    Posts
    6,422
    Post Likes
    Quote Originally Posted by Dad View Post
    I can reproduce and am looking for answers.
    I have reproduced and am still looking for answers. Probably not to the same questions, though.

    Sent from my Moto Z (2) using Tapatalk

  8. #8
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Billington Heights, NY
    Posts
    20,923
    Post Likes
    Quote Originally Posted by shellkamp View Post
    I have reproduced and am still looking for answers. Probably not to the same questions, though.
    your wife must love you bunches

  9. #9
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    192
    Post Likes
    Has everyone upgraded the Tapatalk on their devices and then tried to log back in?

  10. #10
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Billington Heights, NY
    Posts
    20,923
    Post Likes
    I upgraded a while back and only had a glitch once where the forum was accessible but each subforum had no content.

  11. #11
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    New York
    Posts
    1,095
    Post Likes
    Thread Starter
    I had an issue before upgrading. Looked to see if there was, downloaded and installed. Had same issue for another day then all was well.
    -----Stop, step back, relax and have another go at it.-----

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor MagazineThe place where Electrical professionals meet.