Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 13 of 53
  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Atlanta area
    Posts
    6,894
    Post Likes

    Firefox Update v HVAC-Talk Format Problem

    Apparently Firefox has updated their security. [Enter] They now require https. Http messes up the HVAC-Talk format. [Enter] I mean I think that's what's happening. [Enter] [Skip a line.] [Enter] Problem started Friday 24 August. [Enter] Could not find this SITE Software Issue forum. [Enter] [Skip a line.] [Enter] PM'd Dad: Is the website messed up, or is it me? I see text only, all down the left side. [Enter]
    Vacuum Technology:
    CRUD = Contamination Resulting in Undesirable Deposits.
    CRAPP = Contamination Resulting in Additional Partial Pressure.

    Change your vacuum pump oil now.

    Test. Testing, 1,2,3.

  2. #2
    Join Date
    May 2004
    Posts
    13,735
    Post Likes

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Location
    Atlanta area
    Posts
    6,894
    Post Likes
    Thread Starter
    PM'd Dad again, a little later: Trouble occurs with Firefox, not IE. [Enter] .................................................. .................................................. ........... Hmm, how about if I resort to using dots to separate lines? Maybe that will make this a little easier to read. ..................... (Also having trouble with IE, but that's a separate issue.) ......................... ==================[Skip a line]=================== Edit: Nah, that's no help.
    Vacuum Technology:
    CRUD = Contamination Resulting in Undesirable Deposits.
    CRAPP = Contamination Resulting in Additional Partial Pressure.

    Change your vacuum pump oil now.

    Test. Testing, 1,2,3.

  4. #4
    Join Date
    May 2007
    Location
    Atlanta area
    Posts
    6,894
    Post Likes
    Thread Starter
    PM'd Dad again on 26 Aug: After further investigation, it turns out that Firefox will not allow HVAC-Talk to display pages with images because of security issues. This is the only website I visit that has this problem. .................................................. .................................................. ............................................... In order to view HVAC-Talk with Firefox, I have to click the padlock icon. In a drop-down window, I have to click the box that says "Connection is not secure." This takes me to a box that says "Disable protection for now." .................................................. .................................................. ............................................... This procedure is no big deal except for one thing: I have to do it every time I click on something in HVAC-Talk! I even have to do it when I go back to the previous page.
    Vacuum Technology:
    CRUD = Contamination Resulting in Undesirable Deposits.
    CRAPP = Contamination Resulting in Additional Partial Pressure.

    Change your vacuum pump oil now.

    Test. Testing, 1,2,3.

  5. #5
    Join Date
    May 2004
    Posts
    13,735
    Post Likes

  6. #6
    Join Date
    May 2007
    Location
    Atlanta area
    Posts
    6,894
    Post Likes
    Thread Starter
    The [Enter] issue started today. ..................................... Also, this window is light blue. (Normally white.) .................................................. .................................................. .................................................. ............. PM'd today: Format is back, but have a problem entering posts: "Enter" does not separate lines. It appears to separate lines when entering, but when previewing there is only a space for each stroke of the enter key. Everything is on one line.
    Vacuum Technology:
    CRUD = Contamination Resulting in Undesirable Deposits.
    CRAPP = Contamination Resulting in Additional Partial Pressure.

    Change your vacuum pump oil now.

    Test. Testing, 1,2,3.

  7. #7
    Join Date
    May 2007
    Location
    Atlanta area
    Posts
    6,894
    Post Likes
    Thread Starter
    Anybody else having similar problems?
    Vacuum Technology:
    CRUD = Contamination Resulting in Undesirable Deposits.
    CRAPP = Contamination Resulting in Additional Partial Pressure.

    Change your vacuum pump oil now.

    Test. Testing, 1,2,3.

  8. #8
    Join Date
    May 2007
    Location
    Atlanta area
    Posts
    6,894
    Post Likes
    Thread Starter
    Line entry problem is the same in IE and Firefox. .................................................. .................................................. ............ https://hvac-talk.com/vbb/showthread...1#post25552881
    Vacuum Technology:
    CRUD = Contamination Resulting in Undesirable Deposits.
    CRAPP = Contamination Resulting in Additional Partial Pressure.

    Change your vacuum pump oil now.

    Test. Testing, 1,2,3.

  9. #9
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    252
    Post Likes
    Thanks, we have rolled back the change for the time being to resolve this issue.

    cheers,
    robb

  10. #10
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Prattville, Alabama
    Posts
    3,551
    Post Likes
    I was having this problem, using Google Chrome on my Windows 7 desktop. Couldn't go to page 2 under New Posts. Came to this thread looking for help, saw Robb's post, about 2 minutes after it was posted. Went back to New Posts to check, all looks OK now. Thanks.

  11. #11
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    252
    Post Likes
    How about now?

  12. #12
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Prattville, Alabama
    Posts
    3,551
    Post Likes
    I'm still good. Thanks.

  13. #13
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    252
    Post Likes
    Great, thanks!

Page 1 of 5 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •