Search:

Type: Posts; User: dapper

Page 1 of 20 1 2 3 4

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Thanks guys! A combination of both solutions...

    Thanks guys! A combination of both solutions finally worked. Although I had previously created a user in the Supervisor Station I found that it mysteriously disappeared. I created the same user...
  2. Setup of Niagara 4 Supervisor on existing 8000

    I have an existing network with one 8000 at this time. One ethernet port eth(0) is used for the Bacnet IP network with routers and MS/TP devices etc. The second port is used for local and remote...
  3. Replies
    1
    Views
    349

    HTML5 pages in Niagara Jace

    I've been fooling with html pages in a Jace v.4-4.9. It took a bit to figure out linking to css files and images etc. but finally have that working.
    The issue that I have though is when I open the...
  4. Replies
    3
    Views
    427

    Niagara N4 Supervisor 64 bit.

    Am I going to have a problem bringing in an 8000 that was commissioned and setup with 32 bit Workbench?
    Is there a work around for this?
  5. No problems accessing my current N4 project with...

    No problems accessing my current N4 project with iPhone. Created separate pages formatted for the iPhone screen. Main pages are visible but a pain to negotiate.
  6. Replies
    7
    Views
    671

    No problem with the controllers. Had them for...

    No problem with the controllers. Had them for future use on the every expanding job. After I figured out how to talk to them again on my bench I even install the latest version of the firmware so...
  7. Replies
    7
    Views
    671

    Problem solved!! It was in fact the Loytec...

    Problem solved!! It was in fact the Loytec router. I removed it yesterday and installed my KMC Router Tool in it's place and all the problems went away. No more device dropping or data dropping...
  8. Replies
    7
    Views
    671

    Thanks for those tips. I considered the terminal...

    Thanks for those tips. I considered the terminal strips but blew that off. I have checked and reconnected all wiring and also went through the 'Bifurcation' checks yesterday described in the KMC...
  9. Replies
    7
    Views
    671

    Distech ECB Controllers

    Is anyone else having any trouble with these controllers, in particular the ECB-203s? I'm doing a project that I installed 60 of these
    at this point. The last 20 or so became a real nightmare. I'm...
  10. Replies
    15
    Views
    2,462

    Well, it turned out to be an easy fix after much...

    Well, it turned out to be an easy fix after much hunting and pecking. It seems that the IP port was enabled and it's poll service was also enabled. I noticed statistics were populating
    in the Poll...
  11. Replies
    15
    Views
    2,462

    BacnetMultiPoll. Poll Enabled - true, normal...

    BacnetMultiPoll. Poll Enabled - true, normal rate 5s., all statistics are blank.
  12. Replies
    15
    Views
    2,462

    Just to clarify a bit. This is a Distech jace...

    Just to clarify a bit. This is a Distech jace that was upgraded to N4. It's our in house 'demo' jace6. I am also using Distech's Workbench with all of the latest Support Pack
    and Productivity...
  13. Replies
    15
    Views
    2,462

    So again I started from scratch and used Create...

    So again I started from scratch and used Create Points which was successful this time. All proxy points were added to the device tree but I am still back to no data. All points are 'stale' until I...
  14. Replies
    15
    Views
    2,462

    Thanks for the tip guys. I was hoping that would...

    Thanks for the tip guys. I was hoping that would work even though I was sure that I've already tried several times along with the multitude of things that
    I've done in the past two day. This...
  15. Replies
    15
    Views
    2,462

    Bacnet Points in N4

    Bacnet and Tridium are new to me. If I had a choice I'd be using LON and the last couple of days have re-assured me of that.

    My problem is this; Let me preface by saying it is a Distech Jace and...
  16. Replies
    12
    Views
    2,194

    If you go with the Trane SC options expect to put...

    If you go with the Trane SC options expect to put the Trane guy on your payroll. We have a project with Trane SCs and UCs that we subbed to Trane. The UCs seem to be buggy, many have been replaced...
  17. Replies
    2
    Views
    495

    That is essentially what I did. I edited the...

    That is essentially what I did. I edited the ObjectServer in a notepad. I added the new points that I needed deleted the points that were no longer relevant. That's how I have done it before, just...
  18. Replies
    2
    Views
    495

    AAM ObjectServer

    I fumbled through adding a SBC-VAV to an older system today. Replaced an old TC1. I do about one every two years and each time it is like learning all over again. I have done this before and...
  19. Replies
    13
    Views
    1,649

    The 315mhz sensor that I tried some time ago was...

    The 315mhz sensor that I tried some time ago was almost useless. As soon as you moved the sensor out of line of site it went off line. I've worked with the Trane stuff and it has no problem going...
  20. Replies
    13
    Views
    1,649

    Distech wireless

    Does anyone have experience with Distech 902mhz wireless sensors/thermostats?
    I bought a 315mhz setup several years ago to try it out and I was very disappointesd.
    Never used it.

    I have an...
  21. orion is correct. The status is only the value...

    orion is correct. The status is only the value of the output. I've never seen a proving switch in a unit but I suppose it could be an option.
  22. Replies
    15
    Views
    1,408

    It seems that someone from the CIA is working for...

    It seems that someone from the CIA is working for Google and they continue to block the nefarious content that I tried to send. Not sure if I have another solution for you.
  23. Replies
    15
    Views
    1,408

    Ok fisha, I resent the super-secret password.

    Ok fisha, I resent the super-secret password.
  24. Replies
    15
    Views
    1,408

    Check your e-mail.

    Check your e-mail.
  25. Replies
    5
    Views
    2,328

    Thanks prtadko! I knew I had a timing issue with...

    Thanks prtadko! I knew I had a timing issue with this. It seems that you have the solution.
  26. Replies
    5
    Views
    2,328

    Thanks Digo. The problem is, I don't know the...

    Thanks Digo. The problem is, I don't know the credentials. I tried the ESC key at the appropriate time but that is not working for me. Does that still work?
    I want to reset to factory defaults.
  27. Replies
    5
    Views
    2,328

    Jace platform password reset

    I have done this before through the serial shell but tried it today with a box running 3.8.111 with no luck.

    Is it not possible to do with this version?

    I would be most appreciative if...
  28. Replies
    23
    Views
    2,816

    Thanks digo. It seems that most of the software...

    Thanks digo. It seems that most of the software modules in Workbench were showing up as Out of Date although I just used it yesterday to configure a new 3.8.111 Jace.
  29. Replies
    23
    Views
    2,816

    Backed up the station then Commissioned with new...

    Backed up the station then Commissioned with new dist. file.
    Try a clean dist. now
  30. Replies
    23
    Views
    2,816

    Initially this seemed to go very well until I...

    Initially this seemed to go very well until I noticed that there were only 2 Services in the tree, WebService and ImageService. I tried to drop AlarmService, HistoryService etc. All say "Drop...
  31. Replies
    23
    Views
    2,816

    Running a jace 6 with very little resources. ...

    Running a jace 6 with very little resources. Gonna give it a try this morning.
  32. Replies
    23
    Views
    2,816

    I'll take your advice and go with the 3.8.111. ...

    I'll take your advice and go with the 3.8.111. Can I expect any issues or problems?
  33. Replies
    23
    Views
    2,816

    Ax 3.4.xx upgrade

    I have an older Jace with Ax 3.4.xx that I would like to upgrade to ax 3.7.106.
    Is it possible? Any pitfalls or pre-requisites?
  34. Thread: Trane uc400

    by dapper
    Replies
    9
    Views
    830

    Even tough for Trane Strategic Partners to get in...

    Even tough for Trane Strategic Partners to get in unless you have a Controls Agreement.
  35. Replies
    4
    Views
    2,363

    Yup, that is a Trane comm3/4 board that will need...

    Yup, that is a Trane comm3/4 board that will need to come out. The Trane CTI board will be installed in its place.
  36. Replies
    12
    Views
    1,536

    If the modules and wizards are installed on the...

    If the modules and wizards are installed on the Jace and you have gfx on your laptop you should be ok.
  37. Replies
    1
    Views
    451

    I dug into it a little more and what I found is...

    I dug into it a little more and what I found is that Platform Administration was opening as it would when connected to the local host.
    Jeeze, I suppose it is possible that at some point I opened the...
  38. Replies
    1
    Views
    451

    Something new from a Jace

    Worked on a job yesterday with a Jace 3 3.7.106 that I originally installed a year ago.
    I am working with my new Win10 laptop after moving Workbench from a Win XP
    machine. I'm pretty sure that I...
  39. Replies
    14
    Views
    2,687

    Thanks guys.

    Thanks guys.
  40. Replies
    14
    Views
    2,687

    Not sure where I am having a problem based on the...

    Not sure where I am having a problem based on the above replies. I create a batch file on the desktop for each ax version. The batch file looks similar to this:
    AX3.x.x\bin\plat.exe installdaemon...
  41. Replies
    14
    Views
    2,687

    So, I have one additional issue with this. If I...

    So, I have one additional issue with this. If I open an older version of workbench on the new laptop, goto My Host > Platform > Application Director the only stations available on the localhost are...
  42. Replies
    4
    Views
    761

    No, the heat is not trying to start at all. My...

    No, the heat is not trying to start at all. My impression is that the VSD has to ramp up to 100% first and that is not happening.
    Mechanical and Control tech are very different in the local...
  43. Replies
    4
    Views
    761

    Trane YCD420 rtu issues

    Having an issue with a Trane YCD420 rtu in VAV mode with 20+ vav boxes, all Trane. This system is controlled with a Vykon Jace with a comm4 driver.
    The problem seems to be as follows: On colder...
  44. Replies
    14
    Views
    2,687

    Niagara stations on new laptop

    Ok, so I transferred and re-licensed my workbench to a new laptop. What is the proper way to install the various distributions and stations to the new machine?
    I have tried to just copy the...
  45. Replies
    2
    Views
    585

    Infocon Trane comm4 AX driver

    I am looking for documentation on the Trane Comm4 AX driver being used with a Trane VAV rooftop and UCM4 VAVs.
    I am specifically interested in the points for the RTU. It is a Trane YC rtu.
    Thanks
  46. Thread: KMC InControl

    by dapper
    Replies
    1
    Views
    447

    Such 'master' passwords should only be discussed...

    Such 'master' passwords should only be discussed in the Pro forum. That is what it is there for.
  47. Replies
    4
    Views
    688

    I've been connecting with web browser. I will...

    I've been connecting with web browser. I will try with workbench next time. I think I have already but was unable to access wire sheets then too.
    Embedded workbench is definitely not licensed. I...
  48. Replies
    4
    Views
    688

    Vykon wire sheets

    I service a site with a Vykon Jace that was installed by another contractor. I have Super User rights on the station
    but I am unable to access any wire sheets. The option does not show up in the...
  49. Thread: Valentine's Day

    by dapper
    Replies
    15
    Views
    2,467

    Anyone see or hear from Bob since this?

    Anyone see or hear from Bob since this?
  50. Replies
    5
    Views
    3,209

    I think I see my problem based on your...

    I think I see my problem based on your explaination. The 3.8 Workbench that I installed on the new laptop I am pretty sure is 64bit.

    I am certain that the older versions are all 32bit. So if I...
Results 1 to 50 of 1000
Page 1 of 20 1 2 3 4