PDA

View Full Version : York YCAS250 Microprocessor Help



seawolf 1
10-15-2009, 11:03 AM
Installing a new board in chiller. I tried to program the 21 different menus and can find only 14. The chiller will run a comp for about a min. and then go off on over amp because one of the menus I cant find is motor current setting. Do I need to set a dip switch to get to these additional 7 menus? I have used the password given in the IOM (7396) and also the York password (9675). Still cant find.:anyone:

buckfever
10-15-2009, 11:35 AM
There is a another secret code and i am trying to remember it as I type. This code will get you into the screen you need, i then right down the specs on the inside of the panel. Try 5244??? Get right back to me and let me know, i'm starring at my phone trying to remember.

buckfever
10-15-2009, 11:40 AM
or try 5422, i am real close.

buckfever
10-15-2009, 11:43 AM
try 5144, i keep looking at the numbers on the phone to remember the sequence.

seawolf 1
10-15-2009, 11:59 AM
I got rained off the job. I will let you know if any of those worked. Thanks for the info.

klove
10-15-2009, 04:04 PM
5144

seawolf 1
10-15-2009, 04:21 PM
We got a winner. 5144. Thanks for the info guys.

york56
10-15-2009, 04:26 PM
The code Klove gave is the correct one if you changed the micro board or expansion module you will need the set the motor protection info. back up as you are already experiencing problems due to that.

buckfever
10-16-2009, 07:16 AM
Right on!!! Glad it worked!!!