Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Post Likes

    Liebert 3000 humidifier

    hi all, i have a libert 3000. Humidifier bulbs work when i run it in diagnostics, but in normal cycle pan fills but bulbs never come on. What could be cause of this problem?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    PA
    Posts
    70,441
    Post Likes
    Domcort.

    This is the Ask Our Pro's forum. In order to post advice here, you must have verified qualifications and have been approved by the AOP Committee.

    You can find the rules for posting and qualifications here.
    Contractor locator map

    How-to-apply-for-Professional

    How many times must one fix something before it is fixed?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    147
    Post Likes
    Did you check the small high temp switch on the bottom of the pan? It is there in case your pan runs out of water for some reason.
    I have done so much with so little for so long, that now I can do almost anything with nothing at all.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Post Likes

    thanks GoColts

    Thanks GoColts, checked sensor on bottom of pan. it was a little loose. put it back in place and secured it. Humidifier cycles on perfect now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor MagazineThe place where Electrical professionals meet.
Quality Home Comfort Awards