Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Hampton Roads Virginia
    Posts
    68

    Voyager unit......Again!

    Model YCH600AL
    UCP controls

    Had a call this morning to my favorite unit. The new ZSM I installed last year, BAYSENS119a, had two error codes. E2 and E4. Searched through paperwork and everything I could find on the net and I just can't seem to find what these two codes are. Any ideas? By the way, I did find a bad UVM module and unit IGV were staying closed. I ordered new board and manually opened vanes 50% to get some airflow. After restart, error codes still there.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    New Jersey
    Posts
    4,337
    Quote Originally Posted by crazedhick3 View Post
    Model YCH600AL
    UCP controls

    Had a call this morning to my favorite unit. The new ZSM I installed last year, BAYSENS119a, had two error codes. E2 and E4. Searched through paperwork and everything I could find on the net and I just can't seem to find what these two codes are. Any ideas? By the way, I did find a bad UVM module and unit IGV were staying closed. I ordered new board and manually opened vanes 50% to get some airflow. After restart, error codes still there.
    E2- Is Cool Failure
    E4- Is Fan Failure

    You check your SP transducer?

  3. #3
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Hampton Roads Virginia
    Posts
    68
    Thanks, makes sense since with the IGV not opening.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event