Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Indiana
    Posts
    27
    WORKING ON A OLD CARRIER WITH A NO COOLING CALL,AS IM TAKING CAPS OFF SCRADERS OIL LADDEN REFRIGERANT COMES OUT THE BOTH VALVES . The pressure high went between 250 & 300 and the low showed none. The shell was cold and discharge line hot. The compressor was drawing 10 plus amps. Im thinking the suction valve is bad.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    New York
    Posts
    207
    Why would you say the compressor is bad? You need to fix the pin or your hose so you can get a suction pressure reading. If there was an actual reading of 0psi, you wouldnt have a cold shell and it would most likly have been dead or off on internal when you got there. The compressor sounds good so far. Need just a bit more info on this machine and some operating info.. Was it running when you got there or you pushed the contactor in? Are you a service tech or H.O?

  3. #3
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Indiana
    Posts
    27

    Im A service tech at a apt complex Im recovering it today and pulling a vacccumm on it inside coil probabaly dirty also. Squirell cage fan was ok. Ultratech appreciate the input

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event