Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    philly
    Posts
    63
    Post Likes

    Question

    Is it me/my computer? or, are the posts slow to post,..

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    SE Michigan
    Posts
    19,984
    Post Likes
    Ever since they changed the layout its been slow and I have a cable modem.
    “Now the freaks are on television, the freaks are in the movies. And it’s no longer the sideshow, it’s the whole show. The colorful circus and the clowns and the elephants, for all intents and purposes, are gone, and we’re dealing only with the freaks.” - Jonathan Winters

  3. #3
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    6,047
    Post Likes
    one trick I use is to limit the number of threads which load each time. I set my pref for five days only. Instead of all dates, as previous.




  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    philly
    Posts
    63
    Post Likes
    I just noticed that if I go to the sight through AOL, the posts are a few days behind,...on explorer the are current,...don't know why??,...but now I know.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Arizona
    Posts
    82
    Post Likes
    Originally posted by x-pensivewino
    I just noticed that if I go to the sight through AOL, the posts are a few days behind,...on explorer the are current,...don't know why??,...but now I know.
    The only way this make sense is if your browser is cacheing the pages.

    Can you force a refresh? With internet explorer it is Shift + F5.


  6. #6
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    philly
    Posts
    63
    Post Likes
    when I use aol it will not show current,...always a day or 2 behind,.....explorer is current

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor MagazineThe place where Electrical professionals meet.
Comfortech 365