Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 13 of 19
  1. #1
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    113
    customer said that the fan wasn't running.

    http://ww2.imagewiz.net/images/hvact...3_DCP_0874.JPG
    http://ww2.imagewiz.net/images/hvact...4_DCP_0880.JPG

    [Edited by tuklugs on 10-28-2004 at 01:28 AM]

  2. #2



  3. #3
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Rochester, MN
    Posts
    5,305
    Man!!!

    How long has that been running that way!? Compressor a scroll?

    I bet it was alot of fun trying to thaw it with out a rain forrest in the house??

  4. #4
    Join Date
    May 2004
    Posts
    12,259

  5. #5
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Cincinnati
    Posts
    7,977
    Sell sno-cones to the kids.

  6. #6
    Balls man! That's nice!

  7. #7
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Midwest
    Posts
    9,937
    Holy cow!! How'd that happen?

    Strange looking mounting setup on the motor. Don't think I've ever seen one like that.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    970
    ICEBERG DEAD AHEAD!!!!!
    I work with the Chiller Whisperer...

  9. #9
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Chicago, N/W burbs
    Posts
    8,004
    Daammmmmmmmmm!!!!!

    That's cool!
    R2B4BTU

  10. #10
    Join Date
    May 2004
    Posts
    12,259

  11. #11
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    1,936
    was this a freak ice storm or what.

  12. #12
    Join Date
    May 2004
    Posts
    1,308
    obviously SOME man-made products can take far more crap than they were initially designed to.... other than increadibly dirty filters... what else did you find? don't keep us in the same suspense as that blower wheel, Jer.
    Teach the apprentices right... and learn from their questions and ideas.

  13. #13
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    113
    the other service tech was freon fred. he love to add freon and go. he said it was a dirty filter,but it wasn't. he been adding freon to this unit for the last three. The fan relay was bad and low on freon. the core valves were bad. that was the freon leak.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event