Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Northern Kentucky
    Posts
    24

    Jace2 net adapters

    Has anyone had problem with using the second net adapter for there primary
    connection I have a few out there that I left the default ip info on net1 and put my connection info on net2.I am having problems with comm to the suppervisor going in and out.I tried to change the net1 ip settings to the address that I need and disabling net2 but i can not connect and after the
    jace reboots the net2 connection is enable again.
    Thanks for sugestions

  2. #2
    If I remember correctly the second IP port was to be used for BACnet IP/Ethernet and possibly Modbus TCP. This port was not designed to be the primary ethernet access to the JACE.

    Things may be different now as this was information from around 3.5 years ago.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    UK
    Posts
    336
    I would second that!
    gnomethang
    _______________________________________________
    "Once men turned their thinking over to machines in the hope that this would set them free. But that only permitted other men with machines to enslave them."
    - The Reverend Mother Gaius Helen Mohiam

  4. #4
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    132
    I have had similar problems. My workaround was to change the secondary IP address to something very different than the Primary IP.

    In other words, Primary IP 192.168.1.xxx, secondary IP 192.168.1.xxy doesn't work.

    Primary IP 192.168.1.xxx, Secondary IP 64.248.1.xxx works.
    There's a lot to know.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    132
    I have used the secondary IP connection as the main access to the Jace.
    There's a lot to know.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Northern Kentucky
    Posts
    24

    Smile

    Thanks Everyone
    Found the problem 1when you use the net2 addapter it is only 10 mbps net1 is 100 mbps the jaces were on a a switch that did not ajust to the speed it was on 100 mbps.2 for some reason the only way i could get the net2 disabled was to do it thru serial shell.I now have my ip in net1 and net2 disabled and its working fine.Thanks for the help

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event