Page 2 of 13 FirstFirst 12345678912 ... LastLast
Results 14 to 26 of 158
  1. #14
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    adelaide south australia
    Posts
    3
    hi to all
    im new to this
    does someone have the setup MS3 software they can email to me
    i am trying to discover the bacnet points on a DMS502B51 WITH A TRIDIUM jace 600
    using bacnet/ip, and it cannot discover this daikin box. perhaps it needs to be enable with this software
    Daikin dont know what im talking about?
    any help is much appreciated
    Stan

  2. #15
    Stan,

    Can you ping the gateway but not discover points? Are you on a different subnet than the gateway? If so the gateway might have to be setup as a foreign device.

    Pres

  3. #16
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    adelaide south australia
    Posts
    3
    yes i can ping it
    but it wont discover

  4. #17
    What IPs for the jace and the gateway? I'll send you the setup tool.

    Pres

  5. #18
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,218
    Presidente, could you send the setup tool to me as well?
    thanks.

  6. #19
    amigo, check your mail.

    Pres

  7. #20
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,218
    Gracias.

  8. #21
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    adelaide south australia
    Posts
    3
    Thanks much appreciated
    I'm using a web /jace600 with bacnet over ip and have the second port enabled with the ip address of the Daikin bacnet box 192.168.0.1 which is the default ip address
    I can ping the Daikin box directly through the pc however the Jace can't discover anything when connected in!
    All I want to see weather bacnet is enabled in the Daikin box and if so then the problem possibly is with the jace.
    So a start is to see with this software if bacnet is enabled??
    Thanks again
    Regards
    Stan

  9. #22
    De nada and you're welcome.

  10. #23
    Ok, what's the IP address of the Jace? It will have to be 192.168.0.X if the gateway is left at default IP of 192.168.0.1 without enabling the gateway as a foreign device.

    If it is on a different subnet, say 192.168.1.1, foreign device will have to be enabled inside the gateway and this IP address must be put in so the gateway can send out a request to be added to the BBMD foreign device table.

    BACnet does not need to be enabled. As long as the battery backup switch is turned on and it has an IP address, it is ready to rock. Is the VRV system already connected to the gateway? If not, you will get no points.

    Pres

  11. #24
    Please for the love of everything that is holy send me the setup tool too.

    Getting this from Daikin has proved to be more difficult than pulling 5 girls home from an FHM event.

    Thanks in advance. my email address is in my sig

  12. #25
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    11
    Is there any chance someone could send me SetupMS3? I can't get a response from Daikin and really need this tool. Thank you.

  13. #26
    threefiddy, check your mail.

    Pres

Page 2 of 13 FirstFirst 12345678912 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event