Results 1 to 5 of 5

Thread: Siemens PXM10S

  1. #1
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    20

    Siemens PXM10S

    Hi,

    I am having trouble setting up PXM10S with PXC16. When I connect PXM10s: Nothing on display, Red Alarm Light is ON.

    Anybody have any idea what it might be that I am missing?

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Halifax, Nova Scotia, Canada
    Posts
    32

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Iowa
    Posts
    42
    What firmware revision is your panel? The PXM display is only supported on some of the new firmware.



    Quote Originally Posted by mugametal View Post
    Hi,

    I am having trouble setting up PXM10S with PXC16. When I connect PXM10s: Nothing on display, Red Alarm Light is ON.

    Anybody have any idea what it might be that I am missing?

    Thanks.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    What? Who? Where?
    Posts
    1,687
    Quote Originally Posted by khavaran View Post
    Automation station, compact series
    http://www.broken link.com/stuff/?id=3
    Stop spamming. Either contribute to the thread and forum or p*ss off.

    kontrol out
    "Open is as open does." - Forrest Gump
    "Can't we all just get a Lon?" - Garry Jack
    "BACnet: integration or interrogation?" - The Janitor
    "Open protocols? You can't handle open protocols!" - Nathan R. Jessup
    “What’s that? Aaa… open protocols? Don’t talk about…. open protocols? Are you kidding me? Open protocols? I just hope we can hardwire an interface!” - Jim Mora http://www.youtube.com/watch?v=U7fjDS0jKiE

  5. #5
    You might need a firmware upgrade.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event