Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    May 2013
    Posts
    49
    Post Likes

    Manotwoc 2014 q model

    On a machine that randomly goes into clean mode. Will begin to display CLEAN ICE END.
    Anyone experience this before?

    Sent from my SM-G950U using Tapatalk

  2. #2
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    In the Conservatory with a Lead Pipe
    Posts
    14,137
    Post Likes
    Yes. Wiggle or tap on the ice/off/clean switch

  3. #3
    Join Date
    May 2013
    Posts
    49
    Post Likes
    Thread Starter
    Ice done that several times. Will sometimes make a few batches them right back to clean mode again. Then shuts off

    Sent from my SM-G950U using Tapatalk

  4. #4
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    In the Conservatory with a Lead Pipe
    Posts
    14,137
    Post Likes
    I've changed the most power switches on Q models.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    In the Conservatory with a Lead Pipe
    Posts
    14,137
    Post Likes
    Probably the least boards since they've used boards too

  6. #6
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Omaha
    Posts
    2,806
    Post Likes
    Dont think I've ever had a bad board on a Q model...
    Still none on S models..
    Changed 4 i think on indigos LOL

    Sent from my SM-N920V using Tapatalk

  7. #7
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    In the Conservatory with a Lead Pipe
    Posts
    14,137
    Post Likes
    S were second worst for me. Sticking water valve relay all the time.

    "I" boards forgetaboutit lol

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor MagazineThe place where Electrical professionals meet.