Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 14 to 26 of 29
  1. #14
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    240
    If you need spares, Ill be taking out a truck full of em come July

  2. #15
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    OZ
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by brdman View Post
    Snides, is oz the name of your work?
    Its a place but not my work.

  3. #16
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Palm Harbor,FL. (moved from PA.)
    Posts
    144
    I thought you were somebody else,sorry.

    (O.Z. is the name of a controls Co.)

  4. #17
    I am also in need of the user name and password. We have a Gmc 84211-1 that we are only able to access the display and not change setpoints. We have not been able to find the password. I would greatly appreciate any help.

  5. #18
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Wilkesbarre
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by Snides View Post
    wmd.

    Check your messages. User name and Password detailed.
    Quote Originally Posted by Snides View Post
    wmd

    Check your messages again.
    I know this is a old post but if you are able can you send me the same user names and passwords in a reply or messages also?

  6. #19
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    RP
    Posts
    2

    GCM & LCM default password

    Quote Originally Posted by Snides View Post
    wmd.

    Check your messages. User name and Password detailed.
    Hi Snides can also me the default username & password. My email add is in my profile. Thanks in advance

  7. #20
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    63

    Information

    The basic user/pass for GCMs & LCMs is:

    user
    pass

    But there is a backdoor code that can be used, but I have forgotten it 10 years ago when I used to work on these devices.

    The backdoor user is BCFLD, but I don't remember how to figure out the password.

  8. #21
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    129

    Backdoor

    I think since the year 2000 upgrade, which was rev 5.0 or higher, the backdoor stopped working.

  9. #22
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    63

    Backdoor still works

    I just spoke with someone here at work, and he informed me it still works.

    He just used it a few months ago with one of our older customers.

    The formula just changed after 2000.

    I just did a search on Google, and found the code.

    Can't post it here because I don't want to be banned for posting proprietary information, but someone did post it many years ago on a website.

    Have fun.

  10. #23
    Join Date
    May 2005
    Location
    Louisville
    Posts
    6

    Need Backdoor Code to generate password

    Quote Originally Posted by TheBladeJN View Post
    I just spoke with someone here at work, and he informed me it still works.

    He just used it a few months ago with one of our older customers.

    The formula just changed after 2000.

    I just did a search on Google, and found the code.

    Can't post it here because I don't want to be banned for posting proprietary information, but someone did post it many years ago on a website.

    Have fun.
    Blade,
    Would be able to e-mail the code to generate the backdoor password OR the keywords you used to find it on Google. My search didn't come up with anything useful.

    Thanks

  11. #24
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    63

    Information Emailed to you

    Quote Originally Posted by sdfrench View Post
    Blade,
    Would be able to e-mail the code to generate the backdoor password OR the keywords you used to find it on Google. My search didn't come up with anything useful.

    Thanks
    I emailed you some information that may help you in your quest

  12. #25
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    908
    You must live closer to Google than me. Can I get that too?

  13. #26
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    14
    Hi Blade,
    I am having problem to access one of my gcm's 86120. Invalid code.
    Can you help me on how to get the backdoor password?
    I really thank you!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event