Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Need some help central air stopped working

    I had a goodman central unit installed about 3 months ago. I can not get a hold of the guy that installed it. Its stopped working. The thermostat clicks but neither blower or commperssor does anything. Checked all of the breakers. Checked blower unit for power and outside unit both have power.

    What could i check next? Any help would be great!

    Thanks
    Scott

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Coming to a town near you soon
    Posts
    774
    Did you check the filter. Why cant you get a hold of the guy who installed it. Most companies have an on call guy all the time?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    530
    check the yellow pages

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Southeastern Pa
    Posts
    18,592
    Since none of us are allowed to supply technical advice outside of our "pro" forum, your best bet is to call another local contractor for help.
    [Avatar photo from a Florida training accident. Everyone walked away.]
    2 Tim 3:16-17

    RSES CMS, HVAC Electrical Specialist

    AOP Forum Rules:







  5. #5
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    chicago suburbs
    Posts
    4,422
    that's the lifespan of a Gooman......



















    ..call for service.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Denver, CO
    Posts
    4,229
    Wow I wish I was where you are. It's been 2 months sense I've seen 60º temperatures.

  7. #7
    Quote Originally Posted by tinner73 View Post
    that's the lifespan of a Gooman......



















    ..call for service.
    Forget it, the guy left town with his dough.
    Gooman..........













    what a..........



































    (pause for effect)






























    mess.

    Hey cockroach, don't bug me!

    www.AskTheDiceman.com

    www.TheColdConspiracy.com

    www.Pennwood-HVAC.Com

    Bring Em Home....

  8. #8
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Victoria,Tx
    Posts
    6,680
    There is a hidden reset. I know where it is. I paid to find it. Mine tripped for a reason. Glad I did.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event