Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 13 of 14
  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Tennessee
    Posts
    462

    illegal name in FX40...

    So I was installing a FX40 today and went to power it up and start dumping stuff in. Went to FX workbench pro 1.2 and tried to connect to the platform and discovered this error. Cannot display page: illegal name "york -etfs512"


    What's up? The fx was manufactured in Oct. 08.

    Thanks in advance.
    He who asks a question is a fool for five minutes. He who does not ask any questions is a fool forever.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Mount Airy, MD
    Posts
    7,281
    I believe that is a platform error?? Right tool/brand and daemon??

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Tennessee
    Posts
    462
    yup, as far as I know. Fx40, FX Workbench Pro 1.2, and daemon running.
    He who asks a question is a fool for five minutes. He who does not ask any questions is a fool forever.

  4. #4
    Quote Originally Posted by smokeout View Post
    yup, as far as I know. Fx40, FX Workbench Pro 1.2, and daemon running.
    A FX made in October most probably has AX3.3 embedded, so you will need the FXworkbench 2.0

  5. #5
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Tennessee
    Posts
    462
    That is what I was afeared of. I have heard a viscious rumor that 2.0 is kinda expensive. I only have 7 dollars in my wallet.
    He who asks a question is a fool for five minutes. He who does not ask any questions is a fool forever.

  6. #6
    Quote Originally Posted by smokeout View Post
    That is what I was afeared of. I have heard a viscious rumor that 2.0 is kinda expensive. I only have 7 dollars in my wallet.
    Do you work with other AX products?

  7. #7
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Tennessee
    Posts
    462
    Yup. Are there any negative results using the AX bench? I have heard that it can cause a problem with scheduling?
    He who asks a question is a fool for five minutes. He who does not ask any questions is a fool forever.

  8. #8
    You have a PM.

  9. #9
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Mount Airy, MD
    Posts
    7,281
    I "thought" the brainchilds of JCI came out with a license check on this version??? I have been recently blessed and do not have to worry about such things anymore

    Perhaps, you do??

    Freddy will know

  10. #10
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Tennessee
    Posts
    462
    a license check would be an awesome idea!!!! Been there done that, all I got was a lousy receipt.
    He who asks a question is a fool for five minutes. He who does not ask any questions is a fool forever.

  11. #11
    Quote Originally Posted by Chris_Worthingt View Post
    I "thought" the brainchilds of JCI came out with a license check on this version??? I have been recently blessed and do not have to worry about such things anymore

    Perhaps, you do??

    Freddy will know
    Have not tried Example A since 3.0. But example B most definitely works with 3.3.

  12. #12
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    281
    I feel like i am missing something.

  13. #13
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Tennessee
    Posts
    462
    its Modbus code, if you used a 3.5 ft long trunk you would be fine. hehehe.
    He who asks a question is a fool for five minutes. He who does not ask any questions is a fool forever.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event