Results 1 to 6 of 6

Thread: dx9100 problem

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    7

    dx9100 problem

    I lost all 6 Ai on the 9100, it shows 250 on all AI. The AOs all show up
    I have 3 xt and those Ai show up, Is the DX bad or does anyone know what could be the problem

  2. #2
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Washington,NJ
    Posts
    504
    Is this a new install? If not it sounds as though the AI's on the DX are bad, can you read resistance thru the sensors with a meter?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    7
    No its not a new install, and yes the sensors show the right resistance.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Michigan
    Posts
    10
    Check your jumpers on the back of the dx. Ai's can be set up passive or active.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    145
    In the last ten years I have seen this problem twice.
    One was a DX9100 and the other was an older model LCT.
    The capacitors on the AI's had dryed out causing all AI's to go unreliable.
    How old is this installation.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    7
    7 years

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event