Page 4 of 11 FirstFirst 1234567891011 LastLast
Results 40 to 52 of 135
  1. #40
    An image would be great. Could you send it to ?
    Last edited by Chris_Worthington; 10-27-2010 at 07:29 AM. Reason: Removed email address

  2. #41
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    That would be great if you could send me a copy.
    Last edited by Chris_Worthington; 10-27-2010 at 07:29 AM. Reason: Removed email address

  3. #42
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4

    Help setting up vpn to connect to insight from home with laptop have windows xp

    Can someone help with setting up vpn with my laptop to connect to insight from my home?
    Quote Originally Posted by xceldave View Post
    That would be great if you could send me a copy of cis. Thanks
    Last edited by Chris_Worthington; 10-27-2010 at 07:30 AM. Reason: Removed email address

  4. #43
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    7

    datamate copy

    does anyone have a copy of datamate???? or mind to send it...

  5. #44
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Des Moines
    Posts
    285
    Quote Originally Posted by xceldave View Post
    Can someone help with setting up vpn with my laptop to connect to insight from my home?
    Insight has nothing to do with your VPN connection from home to the facility. In addition, only your IT Dept can set you up with VPN access into your facility, so no one here will be able to help you in that regard.
    Dingman from Iowa~
    "A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on."
    - Sir Winston Churchill (1874-1965)

    The Dingman's webpage, featuring the Ding_Z

  6. #45
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    49
    .. another request for Datamate or WinCIS .. I have neither. .. thanks!
    Last edited by Chris_Worthington; 10-27-2010 at 07:30 AM. Reason: Removed email address

  7. #46
    Join Date
    May 2009
    Location
    Oregon
    Posts
    10
    WinCIS is meant for Siemens techs but they have a balancer version of the tool that they can give out. I will have so many runs but it is the full version they use. You should have V29.1 or better.

  8. #47
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4

    Cis Software

    Did you get a copy of Siemens Cis software if so could you send me a copy please. Thanks

  9. #48
    Join Date
    May 2009
    Location
    montreal
    Posts
    4
    I have a problem with CIS (dos version) because we change win2000 for xp.
    I need a new version, if someone have the new version can you send me a email plase.
    Last edited by Chris_Worthington; 10-27-2010 at 07:30 AM. Reason: Removed email address

  10. #49
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Daytona Beach, FL
    Posts
    169
    The CIS version for DOS will work fine under XP, as long as you laptop has a native serial port. Even then, it will still work, but it takes some tweaking.

    NewCIS Version 1.0

    http://rapidshare.com/files/145914054/Cis32.exe


    If anyone has a newer version than this, please send it to me. I will update my links with the new version. Email is
    Last edited by Chris_Worthington; 10-27-2010 at 07:31 AM. Reason: Removed email address
    NeonHomer
    BAS/BMS Technician/Computer Technician

    The definition of cruel joke is when you start work in BAS, and you run into your old T&B employer on the job.

  11. #50
    OK here goes, this is my first attempt on this site. I desperately need a copy of Siemens CIS, WinCIS. and, or Datamate. Whatever you-all find works the best with Siemens TECs. Any help is deeply appreciated!!
    Rick

  12. #51
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    SF Bay Area
    Posts
    130
    Quote Originally Posted by RickFiodle View Post
    OK here goes, this is my first attempt on this site. I desperately need a copy of Siemens CIS, WinCIS. and, or Datamate. Whatever you-all find works the best with Siemens TECs. Any help is deeply appreciated!!
    Rick
    "Hello, I'm Rick" probably would have been a better introduction. Plus:

    1)What you do for a living.
    2)State & City where you work?
    3)What your professional experience is.

    Please read THIS

  13. #52

    hvac/r-ddc tech

    Hi, I'm Rick'
    I haven't been able to get back to the registration page so I can finish filling in the professional data. Can you help?

Page 4 of 11 FirstFirst 1234567891011 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event