SIEMENS...CIS Software - Page 5
Page 5 of 11 FirstFirst 1234567891011 LastLast
Results 53 to 65 of 135
  1. #53
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Salt Lake City
    Posts
    2

    Looking for a little WinCIS or Datamate

    Hello all,

    I hope everyones Tuesday is going well. I too am looking for a copy of the WINCIS or Datamate. I will be running it on WINXP and just need a tool to change some duplicate addresses on a couple of trunks.

    Thank you.

  2. #54

    Datamate

    Hi everyone,

    I am also looking for a copy of the old Datamate Base. Can anyone help?

    Scott

  3. #55
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by scottlynnwood View Post
    Hi everyone,

    I am also looking for a copy of the old Datamate Base. Can anyone help?

    Scott
    what is your email?

  4. #56

    Looking for Datamate Base

    email is

    thanks for any help.
    Last edited by beenthere; 01-26-2010 at 09:29 PM. Reason: Removed emaill address

  5. #57
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Indonesia
    Posts
    20

    need CIS running on XP

    Hi everybody

    I just install the TEC Unit Vent Controller P/N 540-509, unfortunately the TEC can't communicate with BMS
    Here data collected from the field.

    The TEC on the field configured as follows:
    DO8 as START/STOP
    DI2 as AIRFLOW STATUS
    DI4 terminal no. 21-22 JUMPERED
    AO2 as MOTORIZED VALVE MOTOR

    With this configuration, which application used?
    How can I program the TEC?

    Software to monitoring the TEC is INSIGHT ver 3.1
    On the monitor displayed point details as follows:
    Point Name : CA1L
    Point Type : LD0
    Descriptor : C AHU1 LT LG

    Can I program the TEC using INSIGHT?
    But I can't find any menu used for programming

    Current Information

    Value :ON
    Status :FAILED
    Priority :NONE
    Total :.......hours

    Physical Address
    DO : 00511150


    Please send me copy of software to program the TEC
    Do this physical address indicate the address that should be programmed?
    Hoping you help, thank you

  6. #58
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    PA
    Posts
    3
    What is the work around for a laptop that does not have a native serial port for CIS20?
    Does anyone know? I got a new laptop and they don't offer one with a serial port. So everytime I try to use CIS it gives me an error. Any Ideas?

  7. #59
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by mharlan View Post
    What is the work around for a laptop that does not have a native serial port for CIS20?
    Does anyone know? I got a new laptop and they don't offer one with a serial port. So everytime I try to use CIS it gives me an error. Any Ideas?
    You need an USB-to-Serial Comm Port cable.

  8. #60
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Indianapolis
    Posts
    3

    need datamate

    Quote Originally Posted by gkstriper View Post
    I'll send you a copy in the morning when I get in to work.
    I know its been awhile but I really could use a copy of datamate myself.

    Thanks

  9. #61
    I'd love a copy of Datamate or CIS if anyone has them. I know this is an old post, but thank you! If I get them I will post them on Download.com so anyone can find them.
    Last edited by Chris_Worthington; 10-27-2010 at 07:32 AM. Reason: Removed email address

  10. #62
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Southeast Asia
    Posts
    12
    Anybody has the copy of datamate or CIS software? It is badly needed.

    Thanks
    Felix C.

  11. #63
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    423
    Quote Originally Posted by felcus View Post
    Anybody has the copy of datamate or CIS software? It is badly needed.

    Thanks
    Felix C.
    I tried to email them to you, but every time it gets kicked back............

  12. #64
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Southeast Asia
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by ControlY0urMind View Post
    I tried to email them to you, but every time it gets kicked back............
    Thank you very much, can you send it now? below is corrected email

    Regards
    Felix C.
    Last edited by Chris_Worthington; 10-27-2010 at 07:32 AM. Reason: Removed email address

  13. #65
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    423
    [QUOTE=felcus;7554902]Thank you very much, can you send it now? below is corrected email

    Regards
    Felix C.

    QUOTE]

    Still isn't working friend. I even tried to send from another email account. Still getting a delivery failure
    Last edited by Chris_Worthington; 10-27-2010 at 07:32 AM. Reason: Removed email address

Page 5 of 11 FirstFirst 1234567891011 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event