Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4
    Post Likes

    Cannot see some pictures

    Recently it seems like I cannot see a lot of pictures that have been posted. For example, in this thread, just a few posts down, are two images.

    http://hvac-talk.com/vbb/showthread....on-HVAC-design
    When I click on one I get a page that says

    wageoghe, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

    Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

    This thread has the same problem:

    http://hvac-talk.com/vbb/showthread....il-(not-cased)

    I was able to see the pictures in this thread when it was first posted, but now I can't:

    http://hvac-talk.com/vbb/showthread....-(melted-caps)

    However, in this thread I am able to view the images with no problems:

    http://hvac-talk.com/vbb/showthread....CKED-2-THE-MAX!

    Thanks for any help.

  2. #2
    Join Date
    May 2004
    Posts
    12,483
    Post Likes

  3. #3
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4
    Post Likes
    Thanks!

  4. #4
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    58
    Post Likes
    Same issue here. I racked up more than 7 posts but still can't download attachments.

  5. #5
    Join Date
    May 2004
    Posts
    12,483
    Post Likes

  6. #6
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    58
    Post Likes
    Thanks, it's working now. I deliberately posted in multiple places because I guessed that your SW might be looking for posts in multiple threads before allowing access to attachments.

  7. #7
    Join Date
    May 2004
    Posts
    12,483
    Post Likes
    It just works on post count. Doesn't matter where you post.

    We did experience a web host shut down last night. The reboot was skewed a little. After IT made a few fixes is when you tried again. That may have been the reason you were having difficulties.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor MagazineThe place where Electrical professionals meet.
Quality Home Comfort Awards