Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    41

    lennox XC15 / lennox coil

    we seem to be finding a few condensors that have leaked out all the charge but when pumped up there appears to be no leaks. anybody have same problem

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    burlington county n.j.
    Posts
    9,641
    not yet

  3. #3
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    redlands, ca
    Posts
    47

    Leaking XC 15

    Had a few leaking at the suction line shut-off valve and one that had a bad weld at the compressor where the suction line comes in. Also, almost all of the Lennox R-410 units we've installed had light oil residue at the high and low pressure switch fittings.

  4. #4
    Join Date
    May 2000
    Location
    Indianapolis, IN, USA
    Posts
    33,378
    Nordyne got word from their service valve vendor that leaky 410 valves were out there. We had to change one. Same unit had a leaking low pressure switch. Have had quite a few leaky LP switches on Armstrong pumps.

    THEY'RE ALL JUNK

  5. #5
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    41
    you would think that these leaks would show up on nitrogen check. does lennox have anything to say about this. by the way thanks for your comments

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event