Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    May 2002
    Location
    Baton Rouge, Louisiana
    Posts
    3,884

    Trane LCI-I help

    With my new company I'm starting to do a lot of cool things I never was able to do before and starting to run into a few issues. I'm working for a Schneider I/A rep now and have a job with a Jace, 5 MNL controllers and 3 Trane CSCs with LCI-I cards in them. I can discover all controllers. I can discover all points. I can see the values changing on the MNLs but I'm getting no info from the LCI-Is(points reading 0, nan, etc.). I changed the subnet and node numbers to be on the same subnet as the MNLs and the nodes are in numerical order behind the MNLs, and guidance or ideas are appreciated.
    Quote Originally Posted by MatrixTransform View Post
    very soon it is you that will be pwned

  2. #2
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Hampton Roads, Virginia
    Posts
    1,602
    Joey,

    Can't find any supporting documentation, but try changing the link type from standard to critical on the points on the LCI's, I same to remember having the same problem a few years ago. Let us know if this makes any difference.

    Kevin
    "Profit is not the legitimate purpose of business. The legitimate purpose of business is to provide a product or service that people need and do it so well that it's profitable."

    James Rouse

  3. #3
    Join Date
    May 2002
    Location
    Baton Rouge, Louisiana
    Posts
    3,884
    Thanks Kevin
    Quote Originally Posted by MatrixTransform View Post
    very soon it is you that will be pwned

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event