Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Midwest
    Posts
    38
    Post Likes

    "Unable to load plugin" in Web Supervisor

    I have an Vykon AX Web Supervisor that I need to add a Distech JACE-6 to. The JACE discovers fine, and everything populates fine under virtuals. However, when I attempt to view the BcpLONnetwork in the WebSuper, I get a blank pane with the words "Unable to load plugin." I have the latest support pack loaded on the WebSuper, and everything is working properly in the JACE. What have I done wrong?

    Thanks in advance,

    Oxford

  2. #2
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Midwest
    Posts
    38
    Post Likes
    Sorry, it's "Cannot load plugin." Brain fade. Sheesh.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Melbourne
    Posts
    1,593
    Post Likes
    Quote Originally Posted by oxford View Post
    Sorry, it's "Cannot load plugin." Brain fade. Sheesh.
    ...jar files dude...they need to be in the Supervisor as well...
    1 + 1 = 3 ( *** for very large values of 1)

    ...everybody wants a box of chocolates and long stemmed rose

    Be brave. You cannot get eaten by an imaginary tiger.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Helena, Montana
    Posts
    2,155
    Post Likes
    Don't worry zombies are looking for brains, you're safe...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor MagazineThe place where Electrical professionals meet.
Quality Home Comfort Awards