Results 1 to 12 of 12
  1. #1

    Carrier RBA 60 Alarm Code issue

    Has anyone seen a alarm code of FC 01 on a Carrier RBA 60? It is not in the alarm code section of the manual and you get no help from tech support.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Dallas ,Texas
    Posts
    3,712
    And what does it say when you expand the alarm out?

  3. #3
    Quote Originally Posted by Dallas Duster View Post
    And what does it say when you expand the alarm out?
    How do you expand it out? Some how the unit lost its config program, reprogramed it and got rid of the FC no code cleared it, then the FC 01 code came up which not in the manual, have no clue what this is or heard of it.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Dallas ,Texas
    Posts
    3,712
    What manual are you reading?

  5. #5
    Quote Originally Posted by Dallas Duster View Post
    What manual are you reading?
    Control and Troubleshooting for 30 RB 60-300. Tried to expand it out early today by pressing enter, holding enter and using the up and down arrows, nothing.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Dallas ,Texas
    Posts
    3,712
    Maybe you should just reconfigure the machine.

    Quote Originally Posted by jab0321 View Post
    Control and Troubleshooting for 30 RB 60-300. Tried to expand it out early today by pressing enter, holding enter and using the up and down arrows, nothing.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    uk
    Posts
    187
    Its an illegal configuration, you need to recheck what you configured

  8. #8
    Gibbo,

    I am going to try tomorrow. Thanks for the information.

  9. #9
    I did find the FC 01 code in the manual and had a program error. Thanks for the input.

  10. #10
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    uk
    Posts
    187
    no problems, over here in the UK I have to read the US manuals sometimes to understand something as the ones from our local French Factory look as if they were written after a afternoon on the vino collapso (thats red wine for the cowboys among us). lol

  11. #11
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Dallas ,Texas
    Posts
    3,712
    Did you ever become a pro member yet?

    I take it you guys over there rarely get a FC01 alarm over there?

    Quote Originally Posted by Gibbo View Post
    no problems, over here in the UK I have to read the US manuals sometimes to understand something as the ones from our local French Factory look as if they were written after a afternoon on the vino collapso (thats red wine for the cowboys among us). lol

  12. #12
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    uk
    Posts
    187
    Very rarely as Carrier Service usually have to be involved to download any software or intially reprogram any modules purchased from Carrier spares parts.
    I promise I will get round to becoming a pro member sometime soon.
    Hope you and your family are well.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event