Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    SE Michigan
    Posts
    18,218

    A fluke question

    I got a little fluke #322 clamp meter. The problem is, the thing will not work unless I warm the batteries up. Is this normal??
    To put the world in order, we must first put the nation in order; to put the nation in order, we must put the family in order; to put the family in order, we must cultivate our personal life; and to cultivate our personal life, we must first set our hearts right.
    -- Confucius

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    SE Michigan
    Posts
    18,218
    Bump.
    To put the world in order, we must first put the nation in order; to put the nation in order, we must put the family in order; to put the family in order, we must cultivate our personal life; and to cultivate our personal life, we must first set our hearts right.
    -- Confucius

  3. #3
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    south of Houston
    Posts
    126
    Did you try a different battery

  4. #4
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kansas
    Posts
    319
    I would try a different set of batteries if it is still giving problems give fluke a call might need to send it in. Ive had no problems using mine in 25f on roof tops but last time i used it was about a year ago I'm using UEI now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event