Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Lennox icomfort disconnects from server

    Hello All,

    I have a question regarding my icomfort thermostat from lennox.. In the Wifi section it keeps getting a message "server connection lost , please wait until server connection is established. I have taken means to move my wifi router right into the same room as the thermostat but the problem still persists. Is this a lennox icomfort server problem. Has anyone else experienced this and found a resolution.. Thanks lennoxuser

  2. #2
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    48
    This is the Ask Our Pro's forum, and only Pro members that have been vetted by the AOPC may post advise, commentary, or ask questions of the OP here.

    You can find the rules for posting and qualifications here.

    Further infractions may result in loss of posting privileges.
    Last edited by beenthere; 02-28-2013 at 05:32 PM. Reason: Non Pro * Member

  3. #3

    icomfort not disconnecting from server anymore

    Quote Originally Posted by tuffcalc View Post
    Having/had the same problem... was going to swap out thermostat. It is an iComfort server problem.
    Yes it was a lennox server problem. I launched an incident ticket with them and they made some hardware changes to their servers and now the problem is not occuring again..

  4. #4
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    168
    Mine still does it and its just20 ft away.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event