Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 14 to 24 of 24
  1. #14
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New York, ny
    Posts
    189
    -150 what you making this with..

    Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2

  2. #15
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New York, ny
    Posts
    189
    What you need it to be that low for.

    Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2

  3. #16
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    B.C. Canada
    Posts
    855
    Brain freezing, it wont get lower than -125 and theyr *****in.. used to run at 150
    University lab crap

  4. #17
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Illinois
    Posts
    311
    Is that a normal type walk in split system? What refrigerant does the -150 unit run on?

  5. #18
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    3,163
    So I swap in a new compressor , and shes running 250 high , 18 low , and it came down to 0 degrees easily

    I wasnt sure if that high side was safe (seemed a tad high ) so i called tech supp , they said yes , with the double cap tube setup , high averages 245 and low 14 - 20

    hmm , well alrighty then

  6. #19
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New York, ny
    Posts
    189
    What was your amps at?

    Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2

  7. #20
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    3,163
    Was in a hurry and didnt bother checkin amps. With perfect pressures I was happy

  8. #21
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Chicagoland Area
    Posts
    4,577
    Quote Originally Posted by Snapperhead View Post
    Was in a hurry and didnt bother checkin amps
    That's a Bozo No no
    Officially, Down for the count

    YOU HAVE TO GET OFF YOUR ASS TO GET ON YOUR FEET

    I know enough to know, I don't know enough
    Liberalism-Ideas so good they mandate them

  9. #22
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New York, ny
    Posts
    189
    Always check amps when charging buddy.. just to be 100% sure.. and you can sleep at night knowing you did it all right

    Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2

  10. #23
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    3,163
    I always do check amps , but on this I was in a rush and had the wires all tucked in nicely and side covers back on , wasnt about to remove all that again , I did entertain the thought because it was buggin me , but nawwww

    I still havent billed them, I might have time today to swing by and pull a wire out

  11. #24
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    3,163
    Pulling 6.4 amps with cond fan on

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event