Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    13
    Post Likes

    Connection PXC22.D

    hello
    I have a PXC22.D, the interface Echelon U10 and Xwork 4.10
    In NW Configurator when I try to connect to PXC22.D, I get an error message:
    "Can not open Lon device (LON1)
    Another program is using this device.Disconnect this program from the network"

    how can I fix it?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    UK
    Posts
    158
    Post Likes
    Have you ever been able to connect with this interface to other PXC's or is this the first time you've tried it?

    I think I tried one of these devices previously with XWorks 2.37 and it didn't work, but that was a few years ago. I currently use a Gesytec but have also used a PCMCIA card with good results.
    -----------------------------------------------------
    Don't be a stupid dwarf. It's not big and it's not clever!

  3. #3
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    13
    Post Likes
    Tis is the first time i tried it.
    The Loytec interface NIC709-USB100 ?

  4. #4
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    UK
    Posts
    158
    Post Likes
    I can confirm this device does work fine. we have a few people using them in the office. you need to go into advanced settings and select legacy mode. also a good idea to run it as a service

  5. #5
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    UK
    Posts
    158
    Post Likes
    here's a screen shot of the settings a colleage has set to get his NIC709-USB100 working with XWorks

    Name:  NIC-USB Legacy Settings.jpg
Views: 188
Size:  37.3 KB
    -----------------------------------------------------
    Don't be a stupid dwarf. It's not big and it's not clever!

  6. #6
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    13
    Post Likes
    Thanks

  7. #7
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    13
    Post Likes
    Name:  1.PNG
Views: 166
Size:  86.4 KB
    Hello
    i have the loytec interface NIC709-USB100 ,but when in Network Configurator I make Node setup and i search the device when i press configure i receive a error messenger " The bacnet device configuration failed!"

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor MagazineThe place where Electrical professionals meet.
Quality Home Comfort Awards