Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    279

    Grand ignition issue

    Hello all I got a trane rooftop ycd241c4lrcb. And I can not get it to run in heat with Dc tstst. If I jump from test 1 and 2 unit get to heat portion unit will fire right up. Is there anything else I should check. I have tryed to power off and on no punk and ignore board will sit just solid green. Any help would be appericated or u can pm me here on this site
    sent from my kindle fire using tapatalk 2 please excuse any typographical errors using tapatalk
    If you can not do it right, Why even do it at all?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    279
    Sorry for title spelling stupid auto spell on kinkle thanks

    Sent from my BlackBerry using Tapatalk please excuse typographical errors
    If you can not do it right, Why even do it at all?

  3. #3
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    SouthEast NC ICW & Piedmont Foothills
    Posts
    7,635
    if you can run thru the test sequence
    you will need to drag out the book and step the baysens thru to see if it is actually sending signal to unit to operate
    It`s better to be silent and thought the fool; than speak and remove all doubt.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    279
    Quote Originally Posted by dandyme View Post
    if you can run thru the test sequence
    you will need to drag out the book and step the baysens thru to see if it is actually sending signal to unit to operate
    Problem is I don't have a book that came with rtu..

    Sent from my BlackBerry using Tapatalk please excuse typographical errors
    If you can not do it right, Why even do it at all?

  5. #5
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Chicagoland Area
    Posts
    4,681
    The heat runs in test but not from the stat, correct? Sounds like either a break in the wiring or the stat is no good.
    Officially, Down for the count

    YOU HAVE TO GET OFF YOUR ASS TO GET ON YOUR FEET

    I know enough to know, I don't know enough
    Liberalism-Ideas so good they mandate them

  6. #6
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    279
    Quote Originally Posted by 2sac View Post
    The heat runs in test but not from the stat, correct? Sounds like either a break in the wiring or the stat is no good.
    Did so more looking in to this and found a break in t stat wire all is well now. Thanks

    Sent from my BlackBerry using Tapatalk please excuse typographical errors
    If you can not do it right, Why even do it at all?

  7. #7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    SouthEast NC ICW & Piedmont Foothills
    Posts
    7,635
    might want to consider putting an email address in that profile
    It`s better to be silent and thought the fool; than speak and remove all doubt.

  8. #8
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    279
    Quote Originally Posted by dandyme View Post
    might want to consider putting an email address in that profile
    For? Have pm on site open to send works for me.

    sent from my kindle fire using tapatalk 2 please excuse any typographical errors using tapatalk
    If you can not do it right, Why even do it at all?

  9. #9
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    SouthEast NC ICW & Piedmont Foothills
    Posts
    7,635
    I don't waste my effort thru pm's when someone ask for tech lit in an open forum; but suit yourself.
    It`s better to be silent and thought the fool; than speak and remove all doubt.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event