Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1

    york diamond 80 not working

    ok so i started my heater up the other night and the thing started up perfectly. heated my house up and shut off. when it tried to restart i heard it flame up and run for about 10 seconds and shut down. it did this about 4 or 5 times before it shut off completely and now nothing happens at all. i have no power to the unit at all and no led light flashing. im stumped. any help at all would be awesome. thanks. guys.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    North East Ohio
    Posts
    768
    Call a pro. There are too many possibilities to even try to steer you in the right direction. Also this is not a DIY site

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Fremont, Indiana
    Posts
    1,412
    Quote Originally Posted by NCHeat View Post
    Call a pro. There are too many possibilities to even try to steer you in the right direction. Also this is not a DIY site
    x2
    Member of the "Work Exchange Program"
    "Will work for knowledge"

    "Everyone is a genius. But if you judge a fish on its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid"
    A Einstein

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event