Results 1 to 8 of 8

Thread: LonData Points

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    392

    LonData Points

    I am using LonData points in my PX pages instead of bringing in proxy points but the problem I am having is that all my temperatures are showing up in Celsius instead of Fahrenheit. I have my unit conversion set to english. Any help?


    Im like a mushroom, they keep me in the dark and feed me crap.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    HR
    Posts
    41
    The conversion formula is simple:
    °C x 9/5 + 32 = °F or
    °C x 1.8 + 32 = °F

    I'm confused with "PX pages". Did you mean Desigo PX?

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,453
    CountryBumpkin, I think you'll need to bring the points into point folders and and possibly apply Facets. from what I can tell, yr londata points dont have any facets so yr getting raw values.

    zlotvor, Px pages are graphics files in Tridium-land
    1 + 1 = 3 ( *** for very large values of 1)

    ...everybody wants a box of chocolates and long stemmed rose

  4. #4
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    HR
    Posts
    41
    Quote Originally Posted by MatrixTransform View Post
    zlotvor, Px pages are graphics files in Tridium-land
    Hmm, maybe I should google around before posting. First one:
    http://www.niagara-central.com/ord?p.../BlogEntry/247

  5. #5
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    392
    Quote Originally Posted by MatrixTransform View Post
    CountryBumpkin, I think you'll need to bring the points into point folders and and possibly apply Facets. from what I can tell, yr londata points dont have any facets so yr getting raw values.

    zlotvor, Px pages are graphics files in Tridium-land
    The weird thing is when I look at the londata points in the property view it shows them in fahrenheit..


    Im like a mushroom, they keep me in the dark and feed me crap.

  6. #6
    Join Date
    May 2009
    Location
    in the present
    Posts
    89
    I assume you problem is displaying the proper units in the browser, sounds like it works in workbench. There is a unit conversion setting for each user in the user service maybe that's what you are missing.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    steeler nation
    Posts
    2,045
    bumpkin, is there a reason you prefer not to use proxy points? I'm not being argumentative just curious.
    IV IV IX

    use your head for something other than a hat rack.......Gerry

  8. #8
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    392
    I prefer to not use proxy points because of the resources they use. I will use proxy points on smaller jobs but on this particular job I have close to 300 devices.


    Im like a mushroom, they keep me in the dark and feed me crap.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event