Results 1 to 3 of 3

Thread: Fried Jace?

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Denver, CO
    Posts
    435

    Question Fried Jace?

    Im trying to delay the inevitable....
    I was installing a new system over the weekend. While I was working on the station I had a guy wrapping up some wiring when a heard a little "zap".... He shorted the 0V terminal on an 34 IO module to something. The jace went down and I have not been able to connect to it since. I would just say its bad and replace it but the status light comes on and holds steady, the beat light comes on and holds steady, and my primary light comes on and blinks likes its talking. I can not connect on the workbench, ping the set IP or default IP, or shell it. Is there anything Im missing or another solution? Also, does anyone have thoughts on what might be fried on it?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    San Francisco Bay Area
    Posts
    479
    You just might catch a break and simply be able to replace the IO-34/power supply - try connecting it with a wall-wart power supply first, as a temporary measure, to see if powering it from something other than the IO-34 fixes the problem.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Denver, CO
    Posts
    435
    No luck on that. Tried the independent power. Its toast, I sent it in to get a new one.
    The "beat" light staying steady and not blinking shows that there is CPU damage.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event