Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Florida, jacksonville
    Posts
    94

    cgafc304ade1a0c00gh000000t0w00

    Im working on a cgafc air cooled chiller used for process cooling, my problem is the unit keeps shuting off on HI comm loss between modules, unit says check wiring, all looks good even the connections, i will add that the last time i had this happen i changed the (1u something number board,cant remember number) and all was well for a while,I changed that board due to corrosion,should have cahnged the others next to it as well(1u90 and 1u91) but trying to save money, anyways when i shut power off and reapply it, unit says HI comm loss check wiring between modules. I have several other units i have to work on so this one is on the back burner, any info is appreciated
    thanks
    james

  2. #2
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Mixing oil and fire with a big spoon.
    Posts
    4,521
    the wires are not shielded so look for ANY wires that carry ANY voltage and move them far away.
    "If you pull one more stunt like you just pulled with Tommy, you won't have to get on a plane because I will personally kick your ass from here to Korea!" - Best of the Best

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event