Results 1 to 9 of 9

Thread: KitControl ?

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    540

    KitControl ?

    How would you set up a "StatusEnum To StatusBoolean" conversion? I have a schedule enum coming in but i cannot get the boolean output to change when i set the schedule from occup to unoccup or vice versa.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Connecticut
    Posts
    935
    Quote Originally Posted by gazoo View Post
    How would you set up a "StatusEnum To StatusBoolean" conversion? I have a schedule enum coming in but i cannot get the boolean output to change when i set the schedule from occup to unoccup or vice versa.
    Did you set your facets and active values? If that doesn't work, you can use a boolean select.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    540
    i have my in facets as "LonOccupancyEnum" and my active values as occupied, unoccupied...the out stays true{ok} all the time...does not change....

  4. #4
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Hampton Roads, Virginia
    Posts
    1,631
    Quote Originally Posted by gazoo View Post
    i have my in facets as "LonOccupancyEnum" and my active values as occupied, unoccupied...the out stays true{ok} all the time...does not change....
    with both occupied and unoccupied set as active when do you expect the output to be false?

    Kevin
    "There are 10 types of people in the world.. those who understand binary, and those who don't."

  5. #5
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    540
    the active value represents what???

  6. #6
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Connecticut
    Posts
    935
    The active values are all enum values that you want to use to set the boolean output to be active. If your schedule is 0=UNOCC and 1=OCC, set the active values to be 1 only. Then anything other than a value of 1 will result in an output of false.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    540
    thanks man......lots of sense now.....help manual in docs is very cryptic....

  8. #8
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    44
    We simply take the Schedule into a boolean select and define outputs of select.

  9. #9
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,481
    Quote Originally Posted by gazoo View Post
    How would you set up a "StatusEnum To StatusBoolean" conversion? I have a schedule enum coming in but i cannot get the boolean output to change when i set the schedule from occup to unoccup or vice versa.
    kitControl/conversions/StatusEnumToStatusBoolean.

    ...why not use a schedule/EnumSchedule and set the Schedule Facets to use the Frozen Enum for lonOccupancyEnum?
    1 + 1 = 3 ( *** for very large values of 1)

    ...everybody wants a box of chocolates and long stemmed rose

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event