Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Shreveport, Louisiana
    Posts
    2,337

    McQuay AGZ LON chillers X2 and Jace 2

    I know crap about LON besides how to spell it. I got this jace online and when i discover the chillers I get them both as subnet 1 node 2 on both. And after I added them the jace changed one of the chiller to node 3 and its offline. So how do I fix this issue?
    UA Local 141

  2. #2
    Join Date
    May 2004
    Location
    SE Pennsylvania
    Posts
    984
    commission once you set individual node IDs so they dont match other devices.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Shreveport, Louisiana
    Posts
    2,337
    How do i set node numbers???
    UA Local 141

  4. #4
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    47
    There may be another way to do it, but when I am adding a Lon device, I add the device before I do a discovery. I can then edit the device's node ID to whatever I want (assuming it doesn't conflict). I will then do a discovery, and will select the discovered device as well as the device I added previously, and will then choose the Match button. Using the arrow to the right of the match button, you can select whether you want to use the db version or the network version, and from what I understand, the primary purpose of this is to decide what node address will be used. In most cases, I select the db version, unless I got lucky and the network version was what I wanted already. Once you match, commission, and the node ID is set.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event