Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 14 to 25 of 25
  1. #14
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    6
    I checked all sensor leads with a meter an each had continuity. Door switch was good by watching the sw2 light as I open and closed the curtain. I'm still getting code 2. The label say harvest retrying for the code. I'm during another cleaning since it's been a month.

  2. #15
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Woodbridge Twp, NJ
    Posts
    1,307
    Call your local Scotsman service rep.


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Every customer you take for granted today will be someone else's tomorrow.

  3. #16
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    116
    Quote Originally Posted by DLZ Dan View Post
    Call your local Scotsman service rep.


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Ditto

  4. #17
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Woodbridge Twp, NJ
    Posts
    1,307
    You can find that local service dealer here:

    http://scotsman-ice.com/?xhtml=xhtml...xsl=locate.xsl


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Every customer you take for granted today will be someone else's tomorrow.

  5. #18
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    6
    I'm located in the indian ocean on an island named diego garcia. No service tech allowed here but thanks anyway.

  6. #19
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Woodbridge Twp, NJ
    Posts
    1,307
    Well our rules prevent DIY advice. Your best bet is to download the manual or call Scotsman direct.


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Every customer you take for granted today will be someone else's tomorrow.

  7. #20
    Join Date
    May 2011
    Posts
    54
    Yeah sounds D I Y as the info us on the inside cover. The machine is getting old and with age goes their vision if you know what I mean. Haha I always love showing up on the call with that black diverter put back in so many creative ways. Scotsman are alright but you will never compete with the Cadillac of ice machines: Hoshizaki

  8. #21
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    6
    I think the machine is going over the side for some deep sea swimming. Thanks guy's for the info

  9. #22
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Michigan
    Posts
    119
    Quote Originally Posted by levert22 View Post
    I think the machine is going over the side for some deep sea swimming. Thanks guy's for the info
    What did you clean the machine with?

    Sent from my HTC_Amaze_4G using Tapatalk 2

  10. #23
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Western KY
    Posts
    1,221
    Since he is on that particular island I assume he is either military or contract maint for the military and has limited training and options and is looking for some advice. Wouldn't consider that DIY. Thrown to the wolves more likely. Start with the manual. Google the model #. Read the manual. Then call the scottsman tech support. That will be quicker and more helpful then this site. Not that most of us don't want to help just hard to walk you through it like this. Good luck.

  11. #24
    Join Date
    May 2011
    Posts
    54
    Well you know what happens when you "assume" tommyknocker....... Haha


    Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2

  12. #25
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Western KY
    Posts
    1,221
    Quote Originally Posted by Iceman7997 View Post
    Well you know what happens when you "assume" tommyknocker....... Haha


    Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2
    Yes I do. But I know that island as well.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event