Results 1 to 3 of 3

Thread: FX Lon

  1. #1
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    24

    FX Lon

    I have a site that has FX60 with NXP-FSC-01 lon controllers.
    One of the controllers died and we replaced it.
    I tried to discover the new device but the FX would not discover it.
    I connected to the lon network and tried to perform a replace device
    with JCI LN builder but it keeps failing.

    Anyone have info or documents on how to replace this device
    with the FX60?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Fort Worth\Dallas, Texas
    Posts
    1,694
    Try going to the Lon Utilities manager if that is an option in the FX and select command "Identify" and subcommand "Service Pin". Then hit the service pin on the device and see if it shows up. If it does, go back to the Lon Device manager and see if you can perform a replace on it.
    Go Rangers!

  3. #3
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by lwarren View Post
    Try going to the Lon Utilities manager if that is an option in the FX and select command "Identify" and subcommand "Service Pin". Then hit the service pin on the device and see if it shows up. If it does, go back to the Lon Device manager and see if you can perform a replace on it.

    Thanks, I will try it and let you know.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event