Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 13 of 15
  1. #1

    Fieldpiece Wireless Digital Multimeter LT17AW

    Anyone having trouble with the the wireless on this meter? Here is a video I did wireless always losses connection.

    http://youtu.be/2xWpXviRT64

  2. #2
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Torrington CT
    Posts
    82
    has any one had good luck with this meter i am thinking of buying one

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Blairsville ga.
    Posts
    23
    I am looking at buying also. I have used fieldpiece for many years and really like it. I already have some attachments I used on old stick meter so I assume they will work on the wireless.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Torrington CT
    Posts
    82
    i looked in to some more and i like it i got it from http://shop.rdholder.com/Digital-Multi-Meters_c8.htm i got 5% off with the code hvactalk i will let you all know how i like when i get it

  5. #5
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Summerville SC
    Posts
    117
    I have this meter and I absolutely love it. I have never had problems with the wireless sync losing connection however the further my meter is from what im trying to read it tends to show no reading. Ex. I give the amp probe head to my helper to check the blower amps and static pressure while im working on the condenser on start up and say from 50 feet away I will never see anything pop up.i walk inside and when I step through the door the reading picks up.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Torrington CT
    Posts
    82
    Well i have used the new meter for a week it took a little bit to work out the wireless and the heads. I have never had a fieldpiece heads before so that took a little getting use to. I like them a lot they make a good meter. I lost the wireless signal a few time but it all worked out.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Blairsville ga.
    Posts
    23
    That's good to hear mine should be here Monday.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Torrington CT
    Posts
    82
    ok so i have used the meter for a little bit now and when i try to use the amp probe with the wireless i get the no sink and i have to re connect it to the meter is there any fix for the meter or do i have a bad transmitter

  9. #9
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Fullerton
    Posts
    784
    Quote Originally Posted by mattt787 View Post
    ok so i have used the meter for a little bit now and when i try to use the amp probe with the wireless i get the no sink and i have to re connect it to the meter is there any fix for the meter or do i have a bad transmitter
    Give us a call and we'll walk you through it just to make sure. If it needs replacement we'll take care of it. Also check the battery. A weak battery may cause a weak signal.

  10. #10
    Quote Originally Posted by RussellHarju View Post
    Give us a call and we'll walk you through it just to make sure. If it needs replacement we'll take care of it. Also check the battery. A weak battery may cause a weak signal.
    does that go for all wireless products?

    I WOULD REALLY APPRECIATE A VIDEO ON THE HG3.


    just a hint....got a load of new wireless stuff in the last two month (namely almost every wireless device FP offers). A video would be helpful on the HG3 as a reference.

  11. #11
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Torrington CT
    Posts
    82
    i just called up they where very helpful i will have to send in the meter and they will send me a new one i like how they help me out i really like the meter so i will really like it more when it is all working right

  12. #12
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Fullerton
    Posts
    784
    Quote Originally Posted by hvac5646 View Post
    does that go for all wireless products?

    I WOULD REALLY APPRECIATE A VIDEO ON THE HG3.


    just a hint....got a load of new wireless stuff in the last two month (namely almost every wireless device FP offers). A video would be helpful on the HG3 as a reference.
    What part are you needing help with? It does so much but all the features won't fit into a youtube video because of time constraints. There are a couple videos on youtube showing you how to sync wirelessly.

  13. #13
    Quote Originally Posted by RussellHarju View Post
    What part are you needing help with? It does so much but all the features won't fit into a youtube video because of time constraints. There are a couple videos on youtube showing you how to sync wirelessly.
    After syncing the units,
    I tried to use the k-couple temp head, but it would not register a temp on the HG3. I got an NSG message on the display.

    I put it aside for now due to time constraints of running the family business.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event