Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Post Likes

    TALOR,SOFTSERVE,FREEZINGINTHEHOPPER

    142-12MODEL FREEZING HOPPER, ADJUSTED TEMP BUT STILL FREEZING, CHANGED BOARD & PROBE SAME PROBLEM

  2. #2
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Post Likes
    ANY POSSIBLE IDEA

  3. #3
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Augusta, ME
    Posts
    101
    Post Likes
    Customer using a different brand product or anything different in the product being used recently by any chance? Just trying to think outside the box haha

  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Lake Worth, FL
    Posts
    111
    Post Likes
    In that model 1 compressor handles both the hopper and barrel. Is refrigerant leaking past a closed solenoid valve or is the valve stuck/coil voltage not dropping out.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Duluth MN
    Posts
    23
    Post Likes
    Check the scraper blades for excessive wear. Also check to make sure the screw is spinning inside. Just because the pully is spinning does not mean screw is. the berings can be junk, you can check by how much play you have on the pully.You can also take the machine apart and check buy putting the drive coupler( I think thats what it is called) in and spin the pully. The coupler should spin if it doesent the bering is blown up. Good luck

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor MagazineThe place where Electrical professionals meet.
Comfortech365 Virtual Event