Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    bedford ind
    Posts
    1,091

    heat pump lockout

    Anyone have trouble with the honeywell th8000 series stat not allowing option " O " ? Won't let me not lockout compressor.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    New Jersey
    Posts
    26
    The only issue i ever had sounding somewhat similar was with a dual fuel system it wasn't set up with a typical outdoor sensor. I would just suggest to check the settings on the primary and secondary heat sources and make sure its wired correctly

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6,381
    Quote Originally Posted by ironpit View Post
    Anyone have trouble with the honeywell th8000 series stat not allowing option " O " ? Won't let me not lockout compressor.
    Are you wanting to lockout or not lockout ? Code 0350

  4. #4
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    bedford ind
    Posts
    1,091
    Not lockout. Ran the wire. Checked the program. I've sold probably fifty of these the last two years. Sensor installed and wired properly. Yes,code 0350, page 8.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6,381
    Quote Originally Posted by ironpit View Post
    Not lockout. Ran the wire. Checked the program. I've sold probably fifty of these the last two years. Sensor installed and wired properly. Yes,code 0350, page 8.
    If you have installed 50 with no problems and this one is a problem looks like this one is going back.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    bedford ind
    Posts
    1,091
    This my favorite stat. I hate returns!
    I looked for other faults, but have found none so far. I have a hard time believing just one stupid thing is wrong! But that is the way it looks.

    Thought maybe honeywell was trying to force lockouts. ( conspiracy theory!)

  7. #7
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Largo
    Posts
    78
    I am only going by memory here....but I install alot of the tcont803 Trane t stats which is made by Honeywell and you first have to set something up in option 340 to make the rest work right or else you only get option 0. Not sure if this will help but read the manual carefully...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event