Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 27 to 36 of 36

Thread: tapatalk issue

  1. #27
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Corpus Christi, TX
    Posts
    1,773
    Just setup my Signature on the Site, It should show up here. I will login to Tapatalk in a bit, and see what it does.
    Testing....Signature on Full Site Forum

  2. #28
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Michigan
    Posts
    119
    My signature wasn't working for the first 3 days I used it now it on there. Right down there:thumbdown:

    Sent from an Amazing device
    using Tapatalk

  3. #29
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    USA
    Posts
    4,381
    Quote Originally Posted by TCreacy View Post
    I dont know what version I am using but it is on android. The Tapatalk Signature is setup in the setting on the tap a talk app. It is actually inserterd into the text of everymessage as the same with a signature on an email.
    I've had mine set with no luck. on the main tapatalk screen the version is at the bottom. mine works on other forums used with tapatalk just not this one.

  4. #30
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    31
    Quote Originally Posted by hvac wiz 79 View Post
    I've had mine set with no luck. on the main tapatalk screen the version is at the bottom. mine works on other forums used with tapatalk just not this one.
    I set mine too and it's not showing up either. I think this is a tapatalk problem rather than an issue with HVAC-Talk as we have some people that it IS working for.

  5. #31
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    USA
    Posts
    4,381
    ill contact them again. they initially told me check with this forum first but obviously sigs are allowed

  6. #32
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    USA
    Posts
    4,381
    i tried what grahm.green mentioned because it was acting buggy. basically is the same as uninstalling then reinstalling but all of a sudden my sig works. thanks

    Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

  7. #33
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    31
    Quote Originally Posted by hvac wiz 79 View Post
    i tried what grahm.green mentioned because it was acting buggy. basically is the same as uninstalling then reinstalling but all of a sudden my sig works. thanks

    Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk
    Good to know, thanks for the update. Seems the Tapatalk app is a bit on the buggy side.

  8. #34
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    USA
    Posts
    4,381
    it is & their support is horrible

    Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

  9. #35
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Corpus Christi, TX
    Posts
    1,773
    I know I'm hijacking this thread but it ok...got my phone back and f rocking the tapatalk

    Sent from my EVO 4G using Tapatalk
    Testing....Signature on Full Site Forum

  10. #36
    Just exit tapatalk, tapatalk application is not deleted. Click on "More" icon in the lower right corner of the upper left corner of the "canceled."

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event