Search:

Type: Posts; User: MCP

Page 1 of 8 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    11
    Views
    509

    Just to follow up on this, the battery was not...

    Just to follow up on this, the battery was not bad. The supervisor at the site runs version 3.7 but the JACE panels are at 3.4. Viewing the info from the supervisor shows the battery failed but...
  2. Replies
    11
    Views
    509

    Thanks. Good info in there. Passing on to the...

    Thanks. Good info in there. Passing on to the tech who reported the battery issue.
  3. Replies
    11
    Views
    509

    https://lh6.googleusercontent.com/-3-LBVHUeAu0/U2z...

    https://lh6.googleusercontent.com/-3-LBVHUeAu0/U2zekVHa_cI/AAAAAAAAAe4/5My1zuUETQo/w476-h846-no/Jace.jpg

    I don't see any fuses on the board. The image is of a spare I have at my office.
  4. Replies
    11
    Views
    509

    The 5.4 was a typo but I a reply to correct it...

    The 5.4 was a typo but I a reply to correct it instead of editing the post.

    I thought IT500 was the generic Tridium name. My bad :) It is Niagara AX 3.4. It is one of the discontinued models...
  5. Replies
    11
    Views
    509

    It has been a few weeks now and the guy that went...

    It has been a few weeks now and the guy that went back by to check it said it was over 13vdc.
  6. Replies
    11
    Views
    509

    Bah! I'm speaking from the future :) 3.4 would...

    Bah! I'm speaking from the future :) 3.4 would be the version
  7. Replies
    11
    Views
    509

    JACE says new battery is bad. Why?

    It is an IT500 at version 5.4. Battery has good voltage yet the power monitor service still says the battery is bad.

    Any ideas?
  8. Replies
    5
    Views
    421

    Well i figured out why the bacnet spyder is...

    Well i figured out why the bacnet spyder is required. Looks like one of the VAVs on the 2nd floor was replaced with a Honeywell Spyder controller. One more quick question for the Alerton peoples;...
  9. Replies
    5
    Views
    421

    Sounds good. Thank you.

    Sounds good. Thank you.
  10. Replies
    5
    Views
    421

    I don't know why I need Spyder license either but...

    I don't know why I need Spyder license either but when I try to open the bacnet network with workbench it says "missing module honeywellBacnetSpyder on local machine". I copied the module from the...
  11. Replies
    5
    Views
    421

    Alerton VAV-SD Balancing

    We aquired a sick building that seems like it would benefit from calibration and re-balancing of the fan powered VAVs. The points required for this are not mapped into the Jace and due to not having...
  12. Replies
    0
    Views
    482

    Niagara AX App Failure - Strange Error

    This is a new one to me. I have corrected corrupted bog files before but this one is not related to the bog file as far as i can tell. I have loaded other stations into this FX60 but get the same...
  13. Replies
    59
    Views
    7,032

    By default the Sage & PUP devices do not use...

    By default the Sage & PUP devices do not use token passing but it can be enabled. If setup for token passing then there is no sole master and you could have the Sage and Jace online at the same...
  14. Replies
    5
    Views
    562

    Field technician.

    Field technician.
  15. Replies
    5
    Views
    562

    You are welcome. When i saw the alarm on my...

    You are welcome. When i saw the alarm on my phone and thought "you go girl, kick some ass!" i made myself laugh so i figured i would share.
  16. Replies
    5
    Views
    459

    There are only 2 places N30s belong. 1. Small...

    There are only 2 places N30s belong.

    1. Small simple jobs as a time clock.
    2. Garbage cans

    Without knowing what is in your box of crap i don't think anyone can point you in the right direction.
  17. Replies
    5
    Views
    562

    Proof that nothing can beat a NAE

    Got an alarm from one of our sites this morning proving my topic:

    5/9/2013 10:49:42 AM NAE-1 High Alarm CPU Usage
    Value 1e+006 %

    Most CPUs have to be dipped into...
  18. I think i have the issue fixed, or fixed good...

    I think i have the issue fixed, or fixed good enough until i hear back if there is something known to do about it.

    Where this machine may be a great server, it seems a bit light on the GPU side. ...
  19. Well that didn't help at all. It is not related...

    Well that didn't help at all. It is not related only to .px files though. For example, in the platform Application Director, moving the mouse up/down over the buttons on the right gives a...
  20. It runs great when logged into from another...

    It runs great when logged into from another machine but a bit sketchy directy at the server. Going back to swap a jace tomorrow so i'll give that a go and see if it helps. The guy at my office...
  21. New install Niagara 3.6 on Server 2008 has strange mouse "stuttering" issue

    Everything seems to work but whether i use IE or Workbench running on the server itself, when mousing across something on a px file or anything in the system that would show link data down in the...
  22. Replies
    1
    Views
    244

    FX07 not reading NRM ZT riddle

    Another tech i work with is dealing with this. The FX07 has a BACnet/MSTP card in it, controls a heat pump, is exactly the same is 12 others in the building, and has worked for over a year.

    Not...
  23. Niagara AX Network Time Protocol kicking my butt

    Apparently we have been lucky for years on this as i have never given time sync much thought. We have two FX60s in a school district though that can't keep time well(migrating from NCMs slowly). ...
  24. Replies
    7
    Views
    620

    On my old WinXP laptop i had all the versions...

    On my old WinXP laptop i had all the versions installed and just copied the license file between them. I think the issue is as shown by ControlsInMT since the old version does not have a 64 bit...
  25. Replies
    7
    Views
    620

    Bah! I guess i'm not upgrading it then. I...

    Bah! I guess i'm not upgrading it then. I figure the host ID thing is due to the 1.2 version being 32bit only and the newer one having a 64bit installer.

    Thanks everyone for the feedback.
Results 1 to 25 of 182
Page 1 of 8 1 2 3 4
Comfortech Show Promo Image

Related Forums

Plumbing Talks | Contractor Magazine
Forums | Electrical Construction & Maintenance (EC&M) Magazine
Comfortech365 Virtual Event